Nieuw pareltje van Moonen: dit is de 34 meter lange Mustique

Moonen heeft haar vloot uitgebreid met een nieuw luxe vaartuig. Het beste nieuws? Het jacht is nog te koop.

Mustique

Bij Moonen Yachts zitten ze niet stil; de werf kondigt in augustus aan dat ze de bouw van de Moonen 110 Mustique voltooid hebben. En dat betekent dat ze een toekomstige eigenaar heel blij gaat maken. Wie die eigenaar wordt is nog even afwachten, het prachtige jacht is namelijk nog steeds te koop en kan per direct van u zijn! Maar natuurlijk wel voor de kleine prijs van 17 miljoen euro exclusief btw.

Een nieuw familielid

De Mustique is de nieuwste telg van de bestaande Moonen-familie en zal onderdeel uitmaken van de vloot van de werf naast de al bestaande Martinique-jachten van 37 meter. De Mustique is ontworpen door René van der Velden in samenwerking met Naval Architect Diana Yacht Design. Victor Caminada, Commercial Director voor Moonen, vertelt: we zijn begonnen met het doel om het allerbeste 34m jacht op de markt te creëren. De afgelopen 2,5 jaar heeft het hele Moonen-team zich volledig gefocust om elk detail van de Mustique YN202 precies zo te krijgen als je van een Moonen verwacht. We zijn ongelooflijk trots op het resultaat."

Panoramisch uitzicht

Vooral het uitzicht in de eigenaarshut is noemenswaardig; de hut is naar voren gericht en biedt door de plaatsing van de ramen een indrukwekkend 180 graden uitzicht. Daarnaast heeft het bovendek een gesloten stuurhut met 360-graden uitzicht. Het interieurontwerp van het jacht is gedaan door Studio Indigo uit Londen. Caminada vertelt: "De hoge plafonds en het glas over de volledige hoogte zorgen ervoor dat de Mustique nog ruimtelijker aanvoelt. Het geluid en de trillingen tijdens het varen zijn extreem laag. Je kunt echt voelen hoe sterk, stabiel en veilig haar stalen romp haar maakt. Bovendien is het vakmanschap van het Moonen interieur- en timmerteam ongeëvenaard."

Mocht u nog op zoek zijn naar een bescheiden optrekje op het water dan is dit Moonen jacht nog beschikbaar. Wij moeten het voor nu doen met de prachtige beelden van dit strakke en moderne jacht. Maar ook dat is genieten geblazen.

Superjachten
  • Moonen Yachts
  • Moonen Yachts