De Invictus TT420 in Vogue White editie maakt zich klaar voor haar debuut in Cannes

Na haar succesvolle debut op Boot 2023 in Dusseldorf debuteert de Invictus TT420 nu ook op het komende Yachting Festival in Cannes. En dat doet ze in de speciale Vogue White kleurstelling.

Invictus

"Vogue White vertegenwoordigt een schijnbaar idee van eenvoud", legt ontwerper Christian Grande uit in een persstatement over deze strakke Invictus TT420. Volgens de ontwerper zorgt de nieuwe kleur ervoor dat het jacht juist opvalt: "Het is een absoluut neutrale tint en daarom, paradoxaal genoeg, te onderscheiden van andere min of meer gekarakteriseerde witten." Opvallend is ze zeker; met strakke lijnen én het typische kleurschema veranderd de op het eerste gezicht simpele Invictus TT420 in een exclusieve versie en een waardige afsluiter van de meest succesvolle series van de Italiaanse scheepswerf.

Het ontwerp

De nieuwe 42-voeter is voorzien van de bekende strakke lijnen, net als de voorgaande Invictus-rompen. De Invictus TT420 combineert de stilistische kenmerken van oudere zus TT460 met elegante kenmerken. Het windscherm gaat bijvoorbeeld naadloos over in de carbon hardtop, iets wat voor een meer gestroomlijnd karakter zorgt. Opvallend is de integrale glazen voorruit met ruitenwisser, iets was bij een vaartuig van dit formaat niet vaak voorkomt maar zeker bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid van de boot.

Ontspanning

Het vaartuig beschikt over een groot zonnedek dat kan worden veranderd in een chaise lounge. Ook is er een ruime dinette aan boord te vinden en kunnen de zijkanten van het vaartuig uitgebreid worden met uitklapbare zijterrassen. Op het achterdek vindt u een zwemplatform en ook het interieur van het vaartuig is volledig ingericht op ruimte en een gevoel van openheid. De U-vormige draaibare banken zijn makkelijk te veranderen in een tweepersoonsbed en achterin bevindt zich een hut met aparte bedden.

Invictus Yachts biedt de mogelijkheid om de TT420 uit te rusten met een hydraulische bediening om ook de bediening van het vaartuig te vergemakkelijken. Ze beschikt over een sterndrive motor met twee 440 pk Volvo Penta D6 motoren.

Motorjachten
  • Invictus Yachts
  • Invictus Yachts