De Ferretti Yachts 580 is de nieuwste ster uit het flybridge assortiment en heeft een sterke persoonlijkheid

Een sportief uiterlijk, eigentijdse smaak en een mooi strak design: de nieuwe Ferretti Yachts 580 heeft het allemaal.

Ferretti

De nieuwe Ferretti Yachts 580 lijkt weer een schot in de roos: het kenmerkende comfort, moderne luxe én de welzijn van het merk maken deze nieuwe creatie van de Italiaanse jachtbouwer tot de nieuwe ster van het flybridge assortiment. Een succesvolle samenwerking tussen de Strategic Product Committee - onder leiding van Piero Ferrari - en de technische afdeling van de Ferretti Groep, resulteert in dit sportieve jacht met een sterke, duidelijk aanwezige persoonlijkheid.

Een in het oog springend ontwerp

Het exterieur van het jacht is ontworpen door architect Filippo Salvetti en het interieur is onder handen genomen door Ideaeitalia, de partij waar Ferretti al meerdere jaren mee samenwerkt. De strakke lijnen van het dekhuis geven op het eerste gezicht een licht agressieve look aan een jacht dat voornamelijk gericht is op comfort. Het persbericht van Ferretti benoemt het jacht "gehuld in sportkleding". Deze sportieve look wordt gecombineerd met een behoorlijk volume aan boord; hetgeen een leefbaarheid creëert die normaliter voornamelijk weggelegd is voor jachten van een groter formaat.

De ster van het Flybridge assortiment

De flybridge op de Ferretti Yachts 580 is elk moment van de dag een genot; functionele en praktische ruimtes die zich aanpassen aan de behoeftes en volledig naadloos contact met het water zorgen voor een heerlijke ervaring aan boord. Vooraan vindt men een groot zonneterras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van het jacht, aan de stuurboordzijde is een heerlijke bank te vinden en het achterschip biedt ruimte voor een eethoek. De flybridge kan worden voorzien van een elektrisch bedienbare biminitop of een vaste hardtop voor de dagen dat schaduw gewenst is. Kortom, de Ferretti Yachts 580 is van alle markten thuis.

Ferretti Yachts flikt het weer en verhoogt, met deze nieuwe flybridge, de combinatie van een sportief exterieur en een leefbaar interieur naar het hoogste niveau.

Motorjachten
  • Ferretti Yachts
  • Ferretti Yachts