De Riva 50 Metri: een meesterwerk van oneindige schoonheid

Ze straalt met pracht en elegantie, klaar om de oceanen van de wereld te ontdekken: de nieuwe Riva 50 Metri is een wonderbaarlijk megajacht dat schoonheid en geavanceerde technologie moeiteloos combineert.

Riva 50 Metri

In mei vond de lancering plaats en werd de nieuwste Riva 50 Metri te water gelaten. Het 'Made in Italy'-jacht werd gebouwd bij de Riva Superyachts Division in Ancona en is het derde exemplaar uit de reeks. Een schitterende erfgenaam van de beroemde 'Carvalle' en 'Atlantic' series die de natuurlijke grootsheid van een megajacht moeiteloos combineert met de klassieke kenmerken van Riva als merk.

Top ontwerp en prestaties

Ze beschikt over een stalen verplaatsingsromp en een aluminium bovenbouw. Daarnaast heeft ze vijf dekken, een maximale breedte van negen meter en biedt ze onderdak aan 10 gasten en 9 bemanningsleden. Het profiel van het schip wordt bepaald door de drie horizontale banden die van het achtersteven tot aan de boeg lopen en die het schip een dynamische uitstraling geven. De mix van staal, glas en mahonie benadrukken de schone en elegante lijnen van de Riva en geven haar een strak en smaakvol uiterlijk.

Aan boord

Het ontwerp van de Riva faciliteert een naadloze overgang tussen binnen en buiten ruimte wat dan op zijn beurt weer zorgt voor veel open ruimte en mogelijkheden tot ontspanning en entertainment. Een voorbeeld hiervan is de hoofdlounge aan boord van het schip: de deur die deze lounge scheidt van de cockpit opent helemaal, waardoor de beide ruimten combineren tot een grote open plek. Verder is er aan boord nog een zonnedek te vinden, een eettafel met barbecue een ontspanningsruimte met tv en banken en een hydromassagebad, niet te vergeten.

Het is niet te ontkennen dat ook deze Riva weer van een knap staaltje Ferretti-kwaliteit getuigt.

Motorjachten
  • Riva Superyachts Division
  • Riva Superyachts Division