Te koop voor 18 miljoen: de Westport Far Niente

Voor de kleine prijs van $18.995.000 kan dit luxejacht al van u zijn!

Far Niente

Als fervent jachtliefhebber is het fijn om af en toe een blik te werpen op het huidige aanbod van jachten waar we alleen maar van kunnen dromen. Deze keer is dat de Far Niente van Westport Yacht. Een prachtig vaartuig dat nog geen 19 miljoen hoeft te kosten.

Te koop

Het luxe motorjacht Far Niente staat te koop. Dit laat jachtmakelaar Northrop & Johnson weten. De Far Niente is een ware Westport Yacht en dus een toonbeeld van Westport als merk binnen de jachtindustrie. Het 40-meter lange jacht is ABS-geclassificeerd, MCA-gecertificeerd en kan een topsnelheid bereiken van 24 knopen en beschikt over zero-speed stabilisatoren om de comfort en veiligheid van iedereen aan boord te kunnen garanderen. En dat alles voor de prijs van maar liefst $18.995.000.

Kenmerken

De Far Niente biedt ruimte voor tien gasten die kunnen verblijven in de vijf luxe hutten aan boord. Alle hutten zijn prachtig ingericht met een overvloed aan natuurlijk licht. Het jacht heeft een prachtige skylounge, een majestueuze eetkamer, een bar en een jacuzzi. Door deze overvloed aan buitenruimtes is de Far Niente een perfecte keuze voor de jachteigenaar die het beste wil voor zichzelf én zijn gasten.

Hoewel we graag willen geloven dat een luxejacht als dit ooit van ons zou kunnen zijn, zullen we voor nu toch tevreden moeten zijn met de plaatjes. Maar voor de mensen onder ons die op dit moment geen negentien miljoen klaar hebben staan voor de aanschaf van dit jacht, maken die foto's toch veel goed.

Nieuws
  • Northrop & Johnson
  • Courtesy of Northrop & Johnson