Te koop voor 4,5 miljoen: 31 m Cerri Cantieri Navali Francesca

Northrop & Johnson kondigt de verkoop van de Cerri Cantieri Navali Francesca aan, de prijs van het jacht liegt er niet om: de koper van het luxe vaartuig mag maar liefst 4,5 miljoen neerleggen.

Francesca

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen luxueus superjacht maar nog nooit het perfecte vaartuig gevonden wat precies bij uw wensen aansluit? Northrop & Johnson kondigen de verkoop van de Cerri Cantieri Navali Flyingsport Francesca aan; een prachtig, 31-meter lang superjacht. De nieuwe Francesca is een elegant en toch sportief jacht met een stijlvolle buitenkant en een schitterend interieur. Het enige nadeel aan dit luxueuze jacht is het prijskaartje van 4,5 miljoen. Maar dat weerhoudt ons er niet van om u een exclusief kijkje aan boord van dit prachtige jacht te geven.

Comfort en stijl

Wat direct opvalt aan de Francesca is het uiterlijk van het jacht: een licht-champagnekleurige romp, kenmerken van flybridgejachten gecombineerd met het sportieve uiterlijk van een groot open jacht maken de Francesca een opvallende verschijning. Maar de binnenkant is minstens zo stijlvol. Op het hoofddek bevindt zich een ruime open keuken en deze ruimte lijkt extreem licht door de vele ramen die in de ruimte geïnstalleerd zijn. Maar het jacht is niet alleen stijlvol, het valt ook zeker in de categorie 'luxe jacht'. Maximaal negen gasten kunnen op het jacht verblijven en alle hutten zijn ingericht met luxe materialen. De eigenaarssuite, die zich op het achterdek bevindt, heeft marmeren accenten in de badkamer, leren accenten en op het hele jacht is sfeervolle verlichting aanwezig.

Entertainment

Met een ontwerp gericht op het varen op tropische zeeën biedt de Francesca ook genoeg mogelijkheden voor entertainment en loungen. Het schip heeft een luifel die verwijderd kan worden, een ijsmaker, barbecue en een koelkast die op maat is gemaakt voor het vaartuig. Op het jacht zijn voldoende zitplaatsen aanwezig om te zorgen dat gasten volop kunnen ontspannen van het water, het weer en elkaars gezelschap.

Motorjachten
  • Northrop & Johnson
  • Courtesy of Northrop & Johnson