Feest: Sirena Yachts laat 100ste jacht te water

Sirena Yachts heeft in de laatste maand van 2022 nog even een mijlpaal behaald: het Turkse merk heeft het 100ste jacht ter water gelaten.

sirena 88

Sirena Yachts heeft in de laatste maand van 2022 nog even een mijlpaal behaald: het Turkse merk heeft het 100ste jacht ter water gelaten. De gelukkige bouw is gevallen op het vlaggenschip van Sirena Yachts, de Sirena 88. De schitterende 88 is een fraaie blend van glimmende witte bovenzijden en strak zwart glas, met een open zonnedek, afgeschermde jacuzzi op het voordek en een van de grootste, lichtste mastercabins in zijn klasse.

Feestje

Het te water laten van de bijna 27 meter lange jacht (88 voet) is op zichzelf al voldoende reden voor een feestje, maar wat de prestatie nog bijzonderder maakt is dat er in minder dan zes jaar maar liefst 100 boten zijn geleverd. De eerste Sirenajacht werd namelijk pas in 2017 aan de wereld geïntroduceerd! Het concept bleek succesvol, nu de 100ste editie ervan is gebouwd.

Cagin Gene, CEO van Sirena Yachts: 'Elk van onze jachten is een uniek project dat onze expertise in jachtbouw combineert met de specifieke wensen van de nieuwe eigenaar uit een ander deel van de wereld. Uiteraard zijn we trots op ieder jacht, maar we zijn bijzonder verheugd met het bereiken van de mijlpaal van het te water laten van 100 jachten. Het is bewijs van de kwaliteit van onze bouw en afwerking, evenals onze klantgerichtheid dat is weerspiegeld in het ontwerpproces.'

Populair

Sirena Yachts maakte haar debuut met de Sirena 64 bij de internationale boot Düsseldorf-show in 2017. Niet snel daarna stroomden de bestellingen binnen. De lijn werd al gauw uitgebreid met de Sirena 58, Sirena 68 en Sirena 88. Tijdens het Cannes Yachting Festival in september 2022 lanceerde Sirena de Sirena 78.

Nieuw model

Het bedrijf gaat echter niet op zijn lauweren zitten rusten. Een geheel nieuw jacht wordt tijdens Boot Düsseldorf van 21-29 januari 2023 gepresenteerd. Een kleiner, maar verfijnd jacht dat een nieuwe generatie enthousiastelingen zal aanspreken. Stay tuned!

Motorjachten
  • Pozitif Studio