Tien agenten in quarantaine door coronaparty bij Oceanco

Het illegale coronafeest op het hotelschip bij de werf van Oceanco in Alblasserdam heeft een vervelend staartje gekregen. Maar liefst tien agenten van de politie moesten in quarantaine doordat een van de aanwezigen besmet blijkt te zijn met het virus.

Oceanco

Vorige week vrijdag moest de politie uitrukken om een lawaaiige partij op het hotelschip bij de werf van Oceanco. De aanwezigen op het schip waren de bemanning van een van de jachten die bij de werf in onderhoud is. Daarom had Oceanco niets met het voorval te maken.

De bemanning van het jacht dacht echter dat zij als één gezin gezien konden worden en hielden zich daarom niet aan de regels. Ze waren ook baldadig toen de politie een eind aan de partij kwam maken. Baldadig is eigenlijk een understatement, want er werd flink verzet gepleegd en ook gooiden ze dingen naar de agenten. De ordediensten moesten uiteindelijk wapenstok en stroomstootwapen tevoorschijn halen.

Zo doende kwamen de groepen in nauw contact met elkaar. Nu blijkt dus dat een van de feestvierders zelf besmet was met het virus. Het zorgde ervoor dat de politie inmiddels 10 man mist omdat ze verplicht in quarantaine zijn gegaan. Tegen RTV Rijnmond zegt een woordvoerder van de politie: "Er zaten natuurlijk al mensen in quarantaine. We moeten nu nog meer improviseren om de roosters rond te krijgen."

Travel
  • Oceanco