Zien: Conor McGregor scheert met zijn Lamborghini-jacht over het water

Conor McGregor (33) kocht zijn Lamborghini-jacht van 3.5 miljoen euro al in juli van 2021, maar kon nog niet direct achter het stuur kruipen. Inmiddels kan dat wel. En dat deelt de MMA-vechtmachine maar al te graag met de rest van de wereld.

Conor McGregor

Conor McGregor, wie kent 'm niet? De flamboyante Ierse MMA-vechter heeft de laatste jaren furore gemaakt binnen de UFC. Zo was hij van 12 december 2015 tot 26 november 2016 wereldkampioen vedergewicht, en van 13 november 2016 tot 7 april 2018 wereldkampioen lichtgewicht. Best een prestatie, McGregor was daarmee namelijk de allereerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd. Ook is hij de best betaalde sporter ter wereld. En dat showt hij maar al te graag.

Lamborghini

Bijvoorbeeld met zijn jacht: een gelikt vaartuig, gemaakt door de autospecialisten van Lamborghini. Voor deze speciale productie gingen zij een samenwerking aan met de Italian Sea Group en Tecnomar. Prijskaartje: 3.5 miljoen euro.

McGregor kocht het ding enige tijd terug al, maar kon er nog niet mee het water op. Nu, na allerlei modificaties en de afronding van het productieproces, kan dat wel. Op Instagram post de vechtersbaas graag hoe blij hij is met zijn Lambo.

3.5 miljoen euro is veel poen, maar dan heb je wel 'The Supercar of the Seas', zoals het vaartuig ook wel bekend staat. De Lamborghini is 19 meter lang en heeft een topsnelheid van maar liefst 111 kilometer per uur.

Van dit specifieke model zijn er slechts 63 gemaakt, als eerbetoon aan het oprichtingsjaar van het Italiaanse merk (1963). Wil je een van die 63 exemplaren aanschaffen, dan ben je minimaal 3 miljoen euro kwijt. McGregor heeft daarbovenop echter nog een half miljoen extra uitgegeven om zijn nieuwe speeltje te personaliseren: groene kleur in het interieur, op maat gemaakt meubilair met details van zijn eigen whiskymerk en ga zo maar door.

Prestige 750

De Ier had overigens al een jacht: de Prestige 750. Een evenzo indrukwekkend vaartuig, waarmee hij regelmatig tripjes maakte naar tropische oorden, de Grand Prix van Monaco en andere mooie stekjes. Met de aanschaf van de Lamborghini zet hij de Prestige echter in de etalage. Naar verluidt wil McGregor met het geld dat zijn oude schuit oplevert een pub kopen.

Nieuws
  • AD
  • BrunoPress/PA Images/Brunopress.nl, Instagram