Langere lockdown: Meer korting!

De totale lockdown is weer verlengd en dat betekent meer tijd binnen. Blijf gezond. Maar natuurlijk is het nu moeilijker om nieuwe magazines te kopen. We hebben daarom een mooie deal met drie tijdschriften met 50% korting.

Nautique

De nieuwste Nautique lag koud in de winkel of de totale lockdown werd afgekondigd om het coronavirus te bestrijden. Omdat de kiosken gesloten zijn is het moeilijk om een magazine te bemachtigen. Gelukkig hebben wij een mooie kortingsactie voor de lezers. Als u nu drie tijdschriften van ons of onze collega's bestelt, betaalt u door de korting maar de helft van de reguliere prijs.

U kunt dus drie exemplaren van de recentste Nautique bestellen, maar u kunt ook twee andere magazines uitkiezen in onze shop Tijdschrift.land. Als u de code LOCKDOWN50 invult krijgt u automatisch de korting over uw bestelling (deze actie loopt tot en met 9 februari 2021).

  • Vrouw: Grazia, Marie Claire, Elegance, Happy in Shape, Beau Monde
  • Man: Panorama, Nieuwe Revu, Playboy, Playboy Kalender 2021
  • Reizen: Lonely Planet
  • Lifestyle: Noorderland, Nautique
  • Sport: Wieler Revue, Golfers Magazine

Leest u de voorwaarden op de site van Tijdschrift.land.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een abonnement op Nautique te nemen, daarvoor klikt u hier. Voor een jaarabonnement betaalt u nu slechts €30,-.