Boek Hollands Water: de leukste cadeautip

Nautique's nationale ontdekkingsreiziger Pim van der Marel gaf een boek uit met zijn eigen werk. Mocht u nog op zoek zijn voor cadeautips dan hebt u hier een mooi idee.

Hollands Water

Met de decembermaand in aantocht is ‘Hollands water’ een extra leuke tip. Als watersporter hoort het boek bovenaan het favorietenlijstje: 30 vaargebieden, 12 steden en 3 publieksevenementen die u gezien zou moeten hebben. Bij elkaar zo’n 300 pagina’s vaarplezier, dat u bijna letterlijk vanaf het papier tegemoet spat. ‘Hollands’ is daarbij ruim opgevat want men vindt in het boek ook Brabants, Utrechts en Zeeuws water. De inhoud laat zien hoe aantrekkelijk het is om daar met boot doorheen te trekken. Om die reden is de subtitel van het boek: ‘varend genieten van Holland’. De ruime hoeveelheid foto’s maakt dat genieten tastbaar.

Het boek is in de eerste plaats geëigend voor bootbezitters of voor hen die dat willen worden. Door de opzet is het ook geschikt voor iedereen die graag wat verder kijkt dan een eerste blik. De verhalen zijn voorzien van historische achtergronden en wetenswaardige feiten, vaak luchtig gepresenteerd in aparte tekstkadertjes. Het maakt de toch al soepel leesbare sfeertekeningen nog toegankelijker. Bij elk hoofdstuk is een waterkaartje opgenomen met de bijzonderheden. Dat maakt dat het boek ook handig is om aan boord te hebben.

Als u ‘Hollands water’ zelf nog niet hebt is dit een mooi moment daarvoor. En mocht u het boek al wel in huis hebben, dan weet u dat het een ontzettend geslaagd cadeau is. Nog een tip: met de code ‘NTQ’ krijgen lezers van Nautique een korting van €3 op de verkoopprijs!

uitvoering: gebonden, 288 pagina's
auteur : Pim van der Marel
uitgever: Kyosei, Rotterdam
isbn: 978-90-829483-5-6
inkijkexemplaar en bestellen: vdmarel.com

Nieuws
  • Pim van der Marel