Nautique #1 ligt nu in de winkel

Vandaag heeft u een goede reden om even naar de winkel te gaan voor een klik-op & pik-op: de eerste Nautique van 2021 ligt er. Uiteraard weer bomvol met het laatste nieuws over superjachten, zeilraces en de lifestyle rondom het water.

Nautique 1

Hoera, er is weer een nieuwe editie van Nautique uit. De eerste uitgave van 2021. Hét magazine over de Yachting Lifestyle van Nederland en België ligt weer in de schappen van de kiosken. Gelukkig kunt u daar vanaf vandaag ook weer daadwerkelijk terecht om uw aankopen op te halen. En als u geen verkoper in de buurt heeft, kunt u terecht in onze webshop.

Nautique 1

Deze uitgaven heeft weer vier scheepsprofielen. Gelukkig konden we tussen de lockdowns door nog met een aantal schepen varen.

  • 80 Sunreef Power
  • Fairline Squadron 50
  • Bénéteau Antares 11
  • Bénéteau Oceanis 40.1

Naast de scheepsprofielen hebben we ook een bezoek gebracht aan twee oer-Hollandse bedrijven die leveren aan de jachtindustrie. Bij MF Dubbelman in Ridderkerk worden de modellen van superjachten gemaakt voor eigenaars van die schepen. Het bedrijf is al honderd jaar oud en opende de deuren voor de fotograaf en journalist van Nautique.

In Breda bezochten we U-Boat Worx dat onderzeeboten bouwt voor superjachten. Het bedrijf bouwt luxe subs die vanaf een jacht tot drie kilometer diep kunnen duiken en de onderwaterwereld kunnen verkennen.

Ontdekker des vaderlands Pim van der Marel toog met zijn sloep naar Vlietland bij Voorschoten en ook is er weer een Refit die uitgebreid gefotografeerd in beeld komt.

Bestel het blad hier, of bezoek uw lokale tijdschriftenmagazijn.

Nieuws
  • Nautique