Volop actie en primeurs op de HISWA Amsterdam Boat Show

Van 6 tot en met 10 maart staat de Amsterdam RAI weer vol watersportplezier. Dit kun je verwachten op de Hiswa Amsterdam Boatshow.

Hiswa

De HISWA Amsterdam Boat Show, 6-10 maart 2019 in RAI Amsterdam, staat dit jaar weer bol van de activiteiten, noviteiten en primeurs, de nieuwste gadgets, workshops, demonstraties, tips en advies, en natuurlijk heel veel watersport fun. Naast het enorme aanbod boten, onderdelen en accessoires is er een HISWA Mainstage waar elke dag inspirerende verhalen worden gedeeld en een uitgebreid winkelcentrum waar je alle denkbare watersportspullen kunt kopen. Tal van experts geven informatie en clinics over veiligheid op en rond het water, elektrisch varen, onderhoud, vaarbewijzen en nog veel meer. En ook voor de kids is er weer volop vermaak; in de HISWA Sport Xperience kunnen ze allerlei toffe (water)sporten uitproberen. Van zeilen met Optimist on Tour tot golfsurfen en van urban hockey tot golfclinics. Met een oppervlakte van maar liefst 50.000 m² is HISWA 2019 dan ook the place to be om je voor te bereiden op het nieuwe watersportseizoen.

Innovatie en primeurs

Uiteraard tonen de deelnemende bedrijven tijdens de HISWA hun nieuwste modellen (zeil)boten, waaronder de Hanse 348, Dufour 360 Grand Large, Melges 14, Tiwal 2 en de Far East 19R. Op het HISWA InnovationLAB komen alle innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen samen. Startup bedrijven in de watersport, waaronder Floating Drones, Green Marine Concepts, FlatFloat, Kiteboardschool en Seagoinggreen, krijgen hier een podium en ook de nominaties voor HISWA Product van het Jaar en de HISWA Hebbeding verkiezing zijn er te bewonderen.

Volop inspiratie in de HISWA Mainstage

In de HISWA Mainstage, het kloppend hart van de HISWA, komen inspirerende sprekers hun bijzondere verhalen en ervaringen delen. Zo vertelt Gerd-Jan Poortman over zijn ervaringen in de Volvo Ocean Race en het boek dat hij daarna geschreven heeft. Avonturiers Max van Keulen en Walewijn de Vaal nemen je mee in hun wereldreis. Solozeiler Mark Slats vertelt over zijn ervaringen in de Golden Globe Race. Annemieke Bes geeft fitnessclinics. Er zijn presentaties over klassiek navigeren, elektrisch varen, veiligheid op en rond het water, tips voor koken aan boord en watersportfotografie. Kortom, teveel om op te noemen en voor ieder wat wils!

Voor meer informatie over het dagelijks programma en de aanwezige bedrijven ga je naar: www.hiswarai.nl