[Foto's] Nieuw Italiaans luxe superjacht van 70 meter in de maak

De werf Tankoa Yachts geeft beelden vrij van een gloednieuw hypermodern superjacht met de naam Milano

luxe

Tankoa introduceert een nieuwe toevoeging aan de vloot: de Milano is gemaakt in samenwerking met Nauta Design en onderstreept, volgens de werf: "inzet voor het stimuleren van innovatieve partnerschappen met gerenommeerde ontwerpers". De naam van het ontwerp komt van de Italiaanse stad waar het project op geïnspireerd is. Superjacht Milano zou een weerspiegeling zijn van de stad met elegantie, esthetiek en intelligent design. Maar voor nu laten we de renderings voor zichzelf spreken.

Van groot formaat

De afmetingen van het nieuwe jacht liegen er niet om: een totale lengte van 70 meter, een breedte van 11,80 meter en een diepgang van 3,50 meter. Van buiten lijkt het jacht als een pijl door het water te schieten: lange lijnen lopen van boeg tot achtersteven en het achterdek valt op door haar lengte. Mario Pedol, medeoprichter van Nauta, vertelt: "De langgerekte horizontale lijnen vormen een naadloze verbinding met het zeeoppervlak en de horizon en zorgen voor een intieme verbinding met de natuurlijke omgeving". Op het achterdek vindt men een beachclub met lounge, een fitnessruimte, ontspanningsruimte en massageruimte. Ook beschikt het platform over uitklapbare delen die, wanneer uitgeklapt, een privélounge aan zee vormen. Ook vindt men hier een opvallend zwembad met mooie ligweide voor een ultiem ontspanningsmoment. Maar ook het interieur is niets dan luxe.

Een openluchtlounge, een enorme salon met spectaculair uitzicht, twee VIP-staterooms en een bovendek geheel voor de eigenaar mét privézwembad en helikopterplatform. Tankoa staat bekend als bouwer van luxe vaartuigen en die naam wordt zeker weer waargemaakt met deze 70 meter lange Milano.

Wanneer het jacht uiteindelijk opgeleverd wordt is niet helemaal duidelijk, ook informatie over de verkoop van het jacht wordt niet vrijgegeven. Maar een ding is zeker: Milano zal een toekomstige eigenaar heel gelukkig gaan maken.

Motorjachten
  • Tankoa Yachts
  • Tankoa Yachts