De nieuwste custom Benetti: 67 meter aan onbegrensde mogelijkheden

Benetti doet het weer: met de lancering van de nieuwe FB285NK overtreft de Italiaanse jachtbouwer nogmaals de verwachtingen door een drijvend meesterwerk te creëeren.

Benetti

Benetti zit niet stil; kort na de lancering van de Benetti Oasis 34m komt de Italiaanse jachtbouwer met een nieuw meesterwerk. En dit 67-meter lange jacht is weer een toonbeeld van expertise en maatwerk. Het is namelijk niet zomaar een jacht; Benetti heeft het jacht getransformeerd tot een nieuw thuis voor de eigenaar die haar kocht. Een imposante verschijning in het water en een prachtig staaltje vakmanschap.

Sterke persoonlijkheid

In de bouw van dit jacht stond de eigenaresse, en diens persoonlijkheid, centraal. De nieuwe Benetti is een weerspiegeling van haar smaak, stijl en passie voor de zee. De eigenaresse van deze nieuwe Benetti is interieurontwerpster en dat zorgt ervoor dat het interieur van dit nieuwe jacht extreem persoonlijk aanvoelt. Ze is nauw betrokken geweest bij het ontwerp en heeft veel keuzes gemaakt met betrekking tot de indeling, het hout en de stijl van het interieur. Het uiteindelijke resultaat? Een elegant strandhuis op het water mét een prachtig uitzicht.

Opmerkelijke details

Wanneer men het hoofddek op loopt, zal een gevoel van verwondering de boventoon voeren; de ruimte is zeer breed en de grote ramen in de salon zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Vooral deze ramen geven het jacht een opmerkelijk en stijlvol uiterlijk. Met deze ramen wilde de eigenaresse een poging doen om een verbinding te maken tussen binnen en buiten, en in dit geval is dat zeker gelukt. Elk detail aan boord van het jacht is ingericht op ontspanning, rust en comfort. Daarnaast is het jacht ook gericht op duurzaamheid met FSC®-gecertificeerd teakhout. De combinatie van dit teakhout met de verf van de romp en de stalen elementen aan boord zorgen voor een mooi kleurenschema.

De nieuwste Benetti is weer een prachtig plaatje waarmee de Italiaanse jachtbouwer nogmaals laat zien dat ze een koploper zijn in de wereld van de luxejachten.

Superjachten
  • Benetti
  • Benetti