Eén met de natuur: welkom aan boord van de Benetti Oasis 34M

De redactie van Nautique nodigt u uit voor een virtueel kijkje aan boord van de Benetti Oasis 34M, het nieuwste superjacht van de Italiaanse jachtbouwer Benetti. De Oasis 34M belooft grenzeloze vrijheid, gezelligheid en een unieke informele levensstijl.

Benetti Oasis 34M

Voor de jachteigenaar die op zoek is naar een dynamische en minder formele leefstijl op het water kwam Benetti met de Oasis Deck®-serie. Het nieuwste model binnen deze serie is de Benetti Oasis 34M. Een jacht gemaakt voor de moderne eigenaar die in contact wil staan met het water waar hij op vaart. Met de Benetti Oasis 34M is men één met de natuur en de zee. Wij bieden u een exclusieve kijk aan boord van dit luxe superjacht.

Benetti Oasis 34M

De Oasis 34M is het resultaat van Benetti's investeringen in ontwikkeling en onderzoek. Ze volgt in de voetstappen van de Benetti Oasis 40M, het eerste luxe jacht in de serie. De modellen uit de Oasis Deck®-serie zijn een representatie van het merk Benetti: innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor eigenaren die graag dichter bij de natuur willen komen te staan is de Oasis 34M een uitstekende keuze. Volgens Benetti is de nieuwe Oasis 34M niet zomaar een jacht, het is een levensstijl.

Exterieur

De buitenzijde van het vaartuig is ontworpen door Britse designstudio RWD, een naam die u wellicht bekend in de oren zal klinken. Het jacht geniet maar liefst drie dekken plus een royaal zonnedek. Deze zijn allen gemaakt van glasvezel. De Oasis 34M heeft een verticale boeg die afdaalt tot op waterniveau waardoor een groot pieds dans l'eau zwemplatform gevormd wordt. Het Oasis Deck® is de belangrijkste motor achter het succes van het jacht en omvat twee uitschuifbare vleugels die het dek vergroten en bescherming bieden tegen de golven. Daarnaast zorgt dit ook voor een nauwer contact met het water; een belangrijk onderdeel van de visie van Benotti voor dit luxe jacht.

Ontwerp

Elke buitenruimte is ontworpen om een gezellige sfeer te creëren en prachtige panoramische uitzichten te bieden. De lay-out van het jacht is open en vloeiend, met op maat ontworpen meubilair geïnspireerd door oceaangolven. Daarnaast bevat het jacht iconische stukken van de beste Italiaanse designmerken. De zorgvuldige aandacht van de architecten voor details is duidelijk terug te zien in de selectie van materialen, zoals het parket en teak dat buiten wordt gebruikt, en in het ivoorkleurig leer dat de plafonds siert. Hierdoor ontstaat zowel binnen als buiten een warme en ontspannen sfeer.

Superjacht

Ook de prestaties van de Benotti Oasis 34M zijn indrukwekkend. Het jacht heeft een topsnelheid van 16 knopen en een bereik van 2.700 zeemijlen. Dit maakt de Oasis 34M een uitstekende keuze voor een trans-Atlantische oversteek. De Benetti Oasis 34M is het perfecte luxe superjacht voor eigenaren die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring waarbij men in nauw contact staat met de zee, de natuur en de eigen menselijkheid.

Motorjachten
  • Sculati & partners
  • Breed Media - Josh Czachur, Giovanni Malgarini, Stranher