Dit privéjacht is zowel een superjacht als onderzeeër

Een superjacht dat tegelijkertijd onderwater kan duiken: de toekomst is hier.

onderzeeër

U-Boat Worx heeft zijn nieuwste creatie onthuld: de Nautilus Yacht Submarine, een superjacht dat ook dienst doet als volledig functionele onderzeeër. Gemaakt in samenwerking met Officina Armare, een wereldberoemd ontwerpbureau, is de Nautilus de perfecte mix van luxe en technologie, waardoor het een avontuurlijk schip is als geen ander.

Nautilus

De Nautilus is uitgerust met een dieselelektrisch voortstuwingssysteem en een lithiumbatterijsysteem, wat zorgt voor maximale efficiëntie. Het jacht kan tot 150 meter diep duiken en een bereik van 3.200 zeemijlen afleggen, waardoor het perfect is voor het verkennen van de meest afgelegen en exclusieve bestemmingen op aarde. De Nautilus is geïnspireerd op de klassieke roman van Jules Verne, "Twenty Thousand Leagues Under the Sea", en is een meesterwerk van techniek en ontwerp.

Ontwerp

Officina Armare heeft het interieur van de Nautilus ontworpen met de nadruk op comfort en eigentijdse stijl. De kamers zijn ruim en prachtig ingericht, en de Mezzanine Observation Lounge biedt een panoramisch uitzicht op de onderwaterwereld. De salon is de centrale ruimte en de perfecte plek om te ontspannen, te entertainen of te werken. De lounge op het hoofddek en de lounge op het voordek zijn ideale plekken voor gasten om te ontspannen en te genieten van een drankje terwijl ze drijven en varen aan de oppervlakte. De Nautilus is ook uitgerust met een ultramoderne fitnessruimte, compleet met een loopband, een hometrainer en gewichten. Het zonnedek is voorzien van een bar en een jacuzzi en biedt de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen na een dag onder water te hebben verkend.

Nederlandse traditie

U-Boat Worx zet de Nederlandse traditie van maritieme innovatie van wereldklasse voort door de wereldwijde markt voor onderwaterboten te leiden. De Nautilus is een bewijs van de toewijding van het bedrijf aan veiligheid, kwaliteit en service, wat de belangrijkste redenen zijn voor het voortdurende succes. Bert Houtman, CEO van U-Boat Worx: "De Nautilus belichaamt de ultieme combinatie van luxe en innovatie. Onze samenwerking met Officina Armare heeft geresulteerd in een echt uitzonderlijk schip. Ons doel is altijd geweest om de wonderen van de onderwaterwereld te delen met mensen op de veiligste, meest luxueuze en comfortabele manier mogelijk. De Nautilus is de realisatie van die visie."

In Design
  • Officina Armare / U-Boat Worx