Itama 75 vernieuwd voor 2020

Het Italiaanse Feretti heeft de snelle motorbotenlijn Itama vernieuwd voor 2021. De schepen hebben nu ook een handige deur om vanuit de cockpit op het voordek te komen.

Itama 75

Wie de komende zomer volgas over de Middellandse Zee wil stuiteren moet even bellen met de Feretti Group. Hun Itama schepen hebben een update gehad en nu zijn ze natuurlijk nog wat 'stijlvoller' geworden. De luxe speedboten van Feretti hebben voortaan een handige deur in de voorruit van de cockpit. Voorheen moest u onhandig langs het gangboord tobben om een glas wijn bij de zonnende mensen op het voordek te brengen. Vanaf nu gaat dat via een trapje en een glazen schuifdeur.

Verder is het jacht grotendeels hetzelfde gebleven. U kunt er nog steeds 12 gasten aan boord meenemen. Onde het achterdek is ook nog altijd de hangar voor een tender of een jetski.

Het belangrijkste element is uiteraard de voortstuwing. Daarvoor zorgen twee 1823 pk MTU-motoren die via hun ZF Sea Rex 140 aandrijvinglijnen een maximumsnelheid van 42 knopen kunnen aantikken. De kruissnelheid van 37 knopen is volgens de bouwer nog steeds "comfortabel".

Exterieur

Interieur

Nieuws
  • Feretti