Van ambitieus idee naar een full-custom semi-planing jacht: dit is de Maestro 88

De Maestro 88 is het nieuwe vlaggenschip van de Apreamare range en wij bieden een exclusief kijkje aan boord.

Meastro 88

Apreamare komt met preview beelden van de nieuwe Maestro 88, een full-custom semi-planing jacht voorbestemd om de manier waarop men navigeert en de zee ervaart te veranderen. Zo beschikt de Meastro 88 over een tijdloze elegantie en superieure kwaliteit van leven aan boord met een gepersonaliseerd interieur, wat kenmerkend is voor de Italiaanse jachtbouwer die bekend staan als 'boutique' scheepswerf. We nodigen u uit voor een exclusief kijkje aan boord van dit elegante en toch krachtige vaartuig.

Van idee naar werkelijkheid

Grote projecten kunnen, net als grote verhalen, bij toeval ontstaan. Geboren uit de creatieve geest van de hoofdrolspelers om vervolgens met genoeg gedrevenheid werkelijkheid te worden. Zo is het in de kunst of de wetenschap, zo is het ook in de watersport. Dit is het geval voor de Maestro lijn van Apreamare, die zijn oorsprong vindt in een restaurant in Genua tijdens de 2005 Boat Show, toen de eerste schetsen werden getekend op een stuk papier. En uit die schetsen ontstond de Maestro-lijn en daarmee de basis voor de Maestro 88; gebaseerd op de eerdere Maestro ontwerpen maar wel een geheel eigen design en insteek.

Absolute veiligheid en comfort

Betrouwbaarheid en veiligheid staan centraal bij het ontwerp van de Maestro 88. Maar ook het waarborgen van een hoge levenskwaliteit aan boord én varen in stijl staan hoog op het lijstje tijdens de bouw van de Maestro 88. De romp is, in tegenstelling tot de andere vaartuigen binnen de Maestro-lijn, semi-planerend en geoptimaliseerd voor het trotseren van de grillen van de zee. Voor een verhoogd gevoel van veiligheid is het vaartuig ontworpen met een boeg hoog boven het water, de rail van 80 centimeter zorgt voor meer bewegingsvrijheid aan boord en ook aan comfort is gedacht; veel ruimte voor ontspanning, een elegante kombuismodule mét wetbar en genoeg ruimte voor waterspeeltjes.

Optimale prestaties

Ook op het gebied van prestaties doet de Maestro 88 niet onder; veiligheid, comfort én heerlijk varen zijn belangrijke peilers binnen het ontwerp. Met een snelheid van 18 knopen kan door de geoptimaliseerde romp in stilte worden gevaren. Mocht men toch iets meer snelheid verlangen dan kan een maximumsnelheid van 22 knopen bereikt worden. Twee 1.600 pk MAN-motoren met elk 8.000 liter brandstof trekken de kar en dat betekent bij een snelheid van 10 knopen een maximaal bereik van 1.000 zeemijl. En naast de indeling van het interieur is ook de motor aan de eigen wensen aan te passen. De Maestro 88 biedt dus voor ieder genoeg mogelijkheden voor de optimale vaarbeleving.

Motorjachten
  • Apreamare
  • Apreamare