Wie is volgens jou de zeiler van het jaar?

De Conny van Rietschoten Trofee wordt toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport. Je kunt nu jouw favoriet nomineren.

Conny van Rietschoten

Ieder jaar wordt de zeiler van het jaar prijs uitgereikt tijdens het Zeiler van het jaar gala. Je kunt nu je favoriet nomineren in de volgende vijf categorieën.

Conny van Rietschoten Trofee – ‘Zeiler (m/v) van het Jaar’. De Conny van Rietschoten Trofee wordt toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport.

Flyer Trofee – Jeugdtalent van het jaar. De trofee wordt toegekend aan het talent dat in het kalenderjaar waarin hij of zij is genomineerd, dat hele kalenderjaar 21 jaar of jonger is. Deze persoon is een andere dan de Zeiler (m/v) van het Jaar.

Coach van het Jaar – Wie in de watersport verdient volgens jou de eretitel Coach van het Jaar 2018? Je kan nu jouw favoriete coach nomineren.

Mediamoment - Ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor het mediamoment van het jaar. In aanmerking komen makers van geschreven of audiovisuele media of radio of TV zoals journalisten, filmmakers en schrijvers die het afgelopen jaar de watersport op een mooie wijze in beeld of op papier hebben gebracht.

Maas Trofee - Als laatste zal door de KRZV De Maas een oeuvre prijs uitgereikt worden aan een persoon/personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport. De jury kent de prijs rechtstreeks toe zonder nominaties.