Superjacht Skyfall in de aanbieding

Het 58 meter superjacht Skyfall heeft een prijsverlaging van $ 1.600.000. De restprijs is een koopje, toch?

Skyfall

Het aluminium superjacht Skyfall is in 2010 in Amerika gebouwd door Trinity Yachts. Het jacht beschikt over een verfijnd, modern interieur dat is ontworpen door Amerikaan Patrick Knowles. De grote salon heeft comfortabele stoelen, een 50-inch home theater televisie en ruimte voor 14 gasten aan het diner. Voor hetzelfde aantal gasten is accommodatie in zeven luxe ingerichte hutten.

Rolstoelvriendelijk 

Voor wie aan boord wil komen met zijn helikopter is een touch-and-go platform ingericht. Zelfs aan een bezoek van opa en oma is gedacht, want met de passagierslift die stopt op de drie dekken is het schip zeer rolstoelvriendelijk. 

De split-level master suite is gelegen op het hoofddek. Ingericht over de volledige breedte, met een kingsize bed, studeerkamer, privé lounge en een bad. Het bovenste dek beschikt over een panoramische skylounge en een achterdek om te dineren of een cocktailfeestje te organiseren. Daarnaast biedt het enorme zonneterras gelegenheid voor een drankje bij de bar of in het bubbelbad of zwembad.

Skyfall was ontworpen om ​​transatlantisch oversteken te maken, maar is ook geschikt om fijn de toeren langs de kusten. Ze heeft een maximumsnelheid van 20 knopen en een bereik van 4.000 zeemijlen bij 10 knopen.

De luxe dame is van 1-5 november te bezichtigen bij de Fort Lauderdale International Boat Show en wacht op haar nieuwe eigenaar tegen een luttele 27.900.000 dollar.