Sybaris wint International Superyacht Society Awards

Perini Navi kreeg tijdens de International Superyacht Society eervolle erkenning voor het 70 meter lange zeiljacht Sybaris. 

Sybaris

Sybaris ontving de prestigieuze prijs voor beste zeiljacht van meer dan 40 meter van een jury van internationale experts. Daarnaast ontvingen de ontwerpers de prijs voor het beste interieur van alle genomineerden van de avond. Sinds hun oprichting in 1991 heeft Perini Navi in ​​totaal 11 International Superyacht Society-prijzen gewonnen.

De aluminium ketch Sybaris is het grootste zeiljacht dat ooit in Italië is gebouwd. Sybaris is ontworpen in samenwerking met de Franse scheepsarchitect Philippe Briand, hij vertegenwoordigt de nieuwste generatie technologie en stijl van Perini Navi.

“We zijn erg blij en trots om deze twee prijzen te winnen,” vertelt Lamberto Tacoli, voorzitter en CEO van Perini Navi. "We zijn toegewijd aan creativiteit en innovatie bij Perini Navi. Onze jachten hebben altijd voor uitmuntendheid gezorgd op het gebied van technologie, prestaties, design en comfort.”