Super Lauwersmeer presenteert de unieke ‘Black & White'

Super Lauwersmeer presenteert de unieke ‘Black & White’ versie van de veelbekroonde Discovery 45 AC op de Boot Düsseldorf.

Super Lauwersmeer

Met het jacht dat is verlengd van 13,70 naar 14,20 meter, laat Super Lauwersmeer zien hoe de Discovery-modelserie eenvoudig aangepast kan worden in lengte. Een klantwens vormde de basis van de aanpassingen. Van radarbeugel tot kiel werd het exterieur van de Discovery 45 AC ‘Black & White’ gepersonaliseerd. De romp, de opbouw en de radarbeugel zijn glanzend wit gespoten terwijl de raamlijsten, patrijspoorten en kap in contrasterend zwart zijn uitgevoerd. Het geeft de Discovery 45 AC een eigentijdse uitstraling en benadrukt het moderne karakter van het jacht.

Salon als ‘woonkeuken’

De indeling van de Discovery 45 AC werd samen met de eigenaren bepaald. Wie vanaf het achterdek afdaalt in de salon zal daar worden verrast door een gezellige leefruimte. Dankzij de keuken in de salon en de grote gezellige eettafel met bank, voelt de salon aan als een echte woonkeuken. Daardoor biedt dit achterkajuit-jacht de beleving van een open kuip. De plaatsing in de salon zorgt er bovendien voor dat de keuken vanaf het achterdek met één trap bereikbaar is.

Met meer op pad

Het jacht beschikt zowel voor- als achterin over een slaaphut en een badkamer met toilet. Dankzij deze indeling is het schip uitermate geschikt voor een reis met twee stellen, zonder concessies te doen op het gebied van privacy. De eigenaarshut achterin het schip is met recht een ‘master bedroom’ te noemen dankzij de badkamer ‘ensuite’ en het prachtige grote raam in de spiegel.

Stille stroom

Super Lauwersmeer laat haar innovatieve karakter wederom blijken door de techniek die in de Discovery 45 AC aanwezig is. Dankzij het ‘stille stroom’-systeem van Whisper Power kun je zeer lang zonder walstroom, zonder de generator nodig te hebben. Het grote accupakket, dat ook tijdens het varen wordt opgeladen, garandeert ook buiten de haven absoluut comfort aan boord.

Comfort zoals thuis

Het gehele schip is voorzien van vloerverwarming, de keuken is uitgerust met alle moderne inbouwapparatuur en het schip beschikt over een wasruimte met wasmachine, droger en strijkplank. Op de stuurstand heb je controle over alles dat aan boord aanwezig is. Dankzij de grote touchscreens, die je geheel naar wens kunt instellen, krijg je informatie over onder meer het vaargebied, verbruik en bijvoorbeeld de staat van de accu’s.