Regent Seven Seas Cruises onthult details van nieuw schip

Regent Seven Seas Cruises geeft een kijkje op de gloednieuwe en luxueuze Seven Seas Splendor. Ze komt in 2020 in de vaart. 

Regent Seven Seas Cruises

De cruiserederij bouwt voort op de elegantie van de al bestaande designs en kenmerken van haar schepen. Met het nieuwste schip uit de vloot zorgt de cruiserederij voor een perfecte en luxe all-inclusive wereldwijde ervaring. De publieke ruimten van Seven Seas Splendor zullen in vergelijking met het populaire zusterschip Seven Seas Explorer een paar belangrijke veranderingen ondergaan. Zo zal de ingang van de Grand Staircase bij de entree, oftewel de kenmerkende eyecatcher van de Seven Seas Explorer, gericht zijn op het grootste restaurant aan boord, Compass Rose. Publieksfavoriet Coffee Connection verschuift naar bakboord en wordt uitgebreid met een buitenterras zodat mensen tijdens het nuttigen van koffie en heerlijke gebakjes kunnen genieten van een kalme zeebries.

Perfectioneren 

“De toevoeging van de Seven Seas Explorer aan de vloot in 2016 stond gelijk aan een geheel nieuw niveau van elegantie in de cruise industrie. Bij Seven Seas Splendor focussen we vooral op het perfectioneren van alle details,” aldus Jason Montague, President & CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Alles aan boord van het schip is ontworpen om onze gasten een verfijnde maar ook vooral comfortabele retraite te kunnen bieden. De aandacht voor de details waarmee wij het nieuwste schip in onze vloot perfectioneren zullen gewaardeerd worden door onze gasten.”

Diverse suites

Aan boord van Seven Seas Splendor zijn 375 ruime suites, variërend van de 29m² grote Veranda Suite tot de royale Regent Suite van maar liefst 413m². Iedere suite heeft een eigen uitstraling en een privé balkon – waaronder sommige van de grootste in de gehele cruise industrie – perfect om na een dag te hebben rondgewandeld op de lokale bestemming weer helemaal te relaxen in de eigen oase van rust.

De Regent, Master, Grand, Splendor, Seven Seas en Penthouse Suites vertegenwoordigen de 88 onderscheidende suites aan boord van Seven Seas Splendor. Gasten die in deze suites verblijven genieten naast alle inclusieve voorzieningen, ook van een luxe hotelnacht voorafgaand aan de cruise, voorrangsreserveringen bij restaurants, dagelijkse canapé verzorging, persoonlijke butler service, de keuze uit extra luxe badproducten en een samengesteld kussen menu.

@gallery(35)