Wereldprimeur Boarncruiser 1280 Elegance

Op Boot Düsseldorf wordt de nieuwe Boarncruiser 1280 Elegance met het nieuwe innovatieve Canopeasy®-systeem geïntroduceerd.

Boarncruiser 1280 Elegance

Met de afmetingen 12.76 x 4.36m is de grootst mogelijke ruimte gecreëerd wat op een schip met deze lengte haalbaar is. De 1280 heeft zowel op salon- als lowerdeck uiterst luxe afgewerkte, royale ruimten voor comfortabel wonen en cruisen. Op salondeck niveau vindt u brede gangboorden, een centraal geplaatste bank met grote tafel in de kuip en toegang tot de enorme bergruimte onder de kuipvloer. De pui achterop kan dankzij 4 scharnierende elementen volledig open gezet worden. Hierdoor vormen achterdek en salon één open geheel. Het salongedeelte bestaat uit een uitgebreide pantry in een hoekopstelling met het binnen/buiten gevoel, een royale stuurstoel aan SB en een twee-persoons navigatie-zit aan BB. Op lowerdeck niveau zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer met separate douche en ingebouwde was-/droogcombinatie.

Canopeasy®-systeem – easy to store canopy

De Elegance 1280 wordt uitgerust met het nieuwe Canopeasy®-systeem. De ruime kuip kan volledig worden afgesloten met een tent die kan worden gesloten en op een speciale en eenvoudige manier opgeborgen kan worden in de geïntegreerde bergruimte in de opbouw. Gedoe met stangen, ritsen en drukknopen is verleden tijd.

Vormgeving en vaargedrag

Bij de Elegance 1280 staan het vaargedrag en volume hoog in het vaandel. Wij werken intensief met de hoogste kwaliteit. De steilsteven boeg is gecombineerd met een rank én diep voorschip uitlopend in multiknik met een mooie volle tumblehome. Deze unieke vormgeving resulteert in een nog fijner (soepeler en rustiger) vaargedrag. Ook wordt er veel nadruk gelegd op extreme goede geluidsisolatie. Het schip wordt standaard uitgerust met een 1 x 150 PK motor.

Op Boot Düsseldorf van 19 – 27 januari 2019 is de Boarncruiser 1280 Elegance te bezichtigen. Meer informatie over de beurs op: www.boat-duesseldorf.com. Wil jij kaarten winnen voor Boot Düsseldorf? Koop dan vanaf 8 december Nautique 6 en lees op pagina 80 hoe jij kans maakt. 

Technische specificatie:

Lengte: 12.76 m

Breedte: 4.36 m

Diepgang: 1.10 m

Doorvaarhoogte: 2.85 m

Slaapplaatsen: 4 + 1

Dieseltank: 800 l

Watertank: 600 l

Fecaliëntank: 250 l

CE categorie: B

Materiaal: staal

Type romp: multiknikspant

Standaard motor: 1 x 150 PK Volvo

Standaardprijs: € 452.797,-- incl. 21% BTW