Wereldprimeur Boarncruiser 1250 Elegance

​​​​​​​Op de HISWA te water van 5 t/m 9 september 2018 in de Bataviahaven Lelystad wordt de nieuwe Boarncruiser 1250 Elegance met het nieuwe innovatieve Canopeasy®-systeem geïntroduceerd.

Boarncruiser 1250 Elegance

Met de afmetingen 12.50 x 4.36 m is de grootst mogelijke ruimte gecreëerd wat op een schip met deze lengte haalbaar is. De 1250 heeft zowel op salon- als lowerdeck uiterst luxe afgewerkte, royale ruimten voor comfortabel leven en cruisen. Op salondeck niveau zijn brede gangboorden, een centraal geplaatste bank met grote tafel in de kuip en toegang tot de enorme bergruimte onder de kuipvloer. De pui achterop kan dankzij 4 scharnierende elementen volledig opengezet worden. Hierdoor vormen achterdek en salon een open geheel. Het salongedeelte bestaat uit een uitgebreide pantry in een hoekopstelling met het binnen/buiten gevoel, een royale stuurstoel aan stuurboord en een tweepersoons navigatie-zit aan bakboord. Op lowerdeck niveau zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer met separate douche en ingebouwde was-/droogcombinatie.

Gemakkelijk afsluiten

De Elegance 1250 wordt uitgerust met het nieuwe Canopeasy®-systeem. De ruime kuip kan volledig worden afgesloten met een tent die kan worden gesloten en op een speciale en eenvoudige manier opgeborgen kan worden in de geïntegreerde bergruimte in de opbouw. Gedoe met stangen, ritsen en drukknopen is verleden tijd.

Vormgeving en vaargedrag

De steilsteven boeg is gecombineerd met een rank en diep voorschip uitlopend in multiknik met een mooie volle tumblehome. Deze vormgeving resulteert in soepel en rustig vaargedrag. Ook wordt er veel nadruk gelegd op de geluidsisolatie. Het schip wordt standaard uitgerust met een 1 x 150 PK motor.

@gallery(37)

Technische specificaties

Lengte: 12.50 m

Breedte: 4.36 m

Diepgang: 1.10 m

Doorvaarhoogte: 2.85 m

Slaapplaatsen: 4 + 1

Dieseltank: 800 l

Watertank: 600 l

Fecaliëntank: 250 l

CE categorie: B

Materiaal: staal

Type romp: multiknikspant

Standaard motor: 1 x 150 PK Volvo

Standaardprijs: € 418.267,-- incl. 21% BTW