De zomerspecial van Nautique ligt in de winkel: dit kunt u verwachten!

Met inspirerende interviews, zomerse bestemmingen en natuurlijk weer verschillende mooie jachten.

winkel

Nu we eindelijk omringd worden door warme zonnestralen, komt de nieuwste Nautique natuurlijk op het perfecte moment! De kersverse zomerspecial ligt vanaf vandaag in de winkel. Koop deze nieuwe Nautique nu via Tijdschrift.land of de betere boekhandel bij u in de buurt. Abonnees krijgen het nummer automatisch toegezonden.

Een stukje zomer

Hoewel we op dit moment kunnen genieten van heerlijk zomerweer, is dat de afgelopen tijd ook vaak genoeg anders geweest. En wanneer de dagen grijs en koud blijven, is het soms makkelijk om bij de pakken neer te gaan zitten; om dat tripje op het water uit te stellen en te blijven wachten op ‘betere dagen’. We laten ons als mensen soms leven door de omstandigheden waar we ons in bevinden en laten onze plannen beïnvloeden door externe factoren. Dat kan beperkend werken, maar het kan ons ook uitdagen om creatiever te worden. Om op zoek te gaan naar een eigen stukje zomer buiten de op het eerste gezicht grijze werkelijkheid.

Reportages

Deze nieuwe Nautique staat natuurlijk in het teken van de zomer - of het weer nou meewerkt of niet. Zo verkennen we de mogelijkheden voor een ‘Coolcation’; een vakantie in een niet-zo-zonnig oord om te ontsnappen aan de hitte die in sommige gebieden steeds moeilijker te verdragen wordt. Ook spreken we met Olympisch zeilster Carolijn Brouwer, die als geen ander weet dat je soms moet roeien met de riemen die je hebt, weer of geen weer.

Feit blijft: zelfs op de meest grijze dag is er wel een zonnestraal te ontdekken en wij bij Nautique willen u uitdagen deze te zoeken, uit te vergroten en uw eigen grijze werkelijkheid hierop aan te passen. ‘Geluk zit in de kleine dingen’, zeggen ze, maar die ‘kleine’ dingen kunnen ook vertaald worden naar de ‘gewone’ dingen. Zoals een heerlijke vakantie in ons eigen bekende, ‘gewone’ Nederland. Of vind geluk in de grote dingen; het wondere natuurschoon van de Galápagos eilanden, of het geluk van een mooi zeiljacht als de Dufour 44 of een luxe catamaran als de HH44. U leest er alles over in het nieuwste blad.

Nu in de winkel

Kunt u ook niet wachten om deze Nautique te lezen? Haal hem dan nu vandaag nog in huis en geniet van 132 pagina's aan columns, verhalen, reportages en profielen. Veel leesplezier!

Nieuws
  • Dufour Yachts