OMEGA opent samen met GASSAN nieuwe boutique in de P.C. Hooftstraat

Een verfijnde ervaring voor iedere liefhebber van luxe horloges.

OMEGA

De chicste winkelstraat van Amsterdam is een pareltje rijker! Het Zwitserse horlogemerk OMEGA opende onlangs, in samenwerking met GASSAN, een indrukwekkende nieuwe boutique in de P.C. Hooftstraat.

OMEGA x GASSAN

OMEGA staat bekend om zijn streven naar precisie, innovatie en schoonheid. En dat is ook terug te zien in het ontwerp van de nieuwe boutique; een bezoekje aan het luxueuze pand is namelijk een ervaring op zich.

Met een totaal oppervlak van 110 vierkante meter waan je je in een heus horloge walhalla en is de kans groot dat je – hoe tegenstrijdig ook – de tijd even uit het oog verliest.

Je bewondert er niet alleen de nieuwste collecties van het Zwitserse merk, maar vindt er ook een prachtige bibliotheek, waar boeken over de maanlanding, NASA, de geschiedenis van het merk, James Bond en de oceanen worden gepresenteerd. Daarnaast nodigt de lichte zithoek je uit om even heerlijk neer te ploffen op de daarvoor bedoelde sofa.

Of je nou wel of niet een mooi exemplaar op de kop tikt, vermaken zul je je zeker!

De loper kan uit

De luxueuze store werd onlangs op feestelijke wijze geopend door Raynald Aeschlimann, president & CEO OMEGA, samen met Benno Leeser, CEO GASSAN, en diens familie.

Aeschlimann vertelt voor de camera van Masters Expo verheugd te zijn met de opening: ''We zijn een paar jaar geleden begonnen met het openen van fysieke winkels en Amsterdam mocht uiteraard niet achterblijven.''

Hoewel er wereldwijd al meer dan 170 winkels van de grond zijn, is deze locatie naar eigen zeggen een hele belangrijke. ''En nu is het hier!'', aldus de trotse CEO.

De nieuwe boutique is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00 en zondag van 11:00 tot 18:00.