De eerste beelden van Moonen's 36-meter lange Moonshine zijn vrijgegeven

Een klein kijkje aan boord om dit custom interieurontwerp eens virtueel te beoordelen.

Moonshine

Eind april deelde het Nederlandse Moonen Yachts het nieuws dat Moonshine, het nieuwe 36 meter lange jacht van de werf, te water is gelaten. De oplevering van het jacht staat gepland voor de zomer en dat betekent dat er zo langzamerhand steeds wat nieuwe details worden vrijgegeven over bijvoorbeeld het interieur van het jacht. Vandaag ontvingen we de renderings van de binnenkant van dit superjacht en die konden we u natuurlijk niet onthouden.

Persoonlijk ontwerp

De eigenaren van de nieuwe Moonshine wilden een "rijk en karaktervol" interieur voor hun nieuwe speeltje. Ze werkten nauw samen met de ontwerpers van Hollander Yacht Design, een studio die met het jacht Moonshine hun eerste project in samenwerking met Moonen Yachts werkelijkheid heeft gemaakt. Oprichters van Holland Yacht Design, Simon Hollander en Alexandra Nicolaescu hebben bij het ontwerp vooral rekening gehouden met de manier van leven van de eigenaar. De twee ontwerpers vertellen in een persstatement: "Het eindresultaat is een jacht dat je vermaakt en verrast telkens als je een hoek omslaat. De eigenaren benadrukten het belang van het inbrengen van verschillende persoonlijkheden in elk gebied van het jacht gebaseerd op de functie ervan. Geïnspireerd door zowel de lichte als de donkere kant van de maan, wordt het hoofddek van de MOONSHINE gedomineerd door zachte, zilveren en beige tinten, die naadloos overgaan in een donkerdere, meer raadselachtige sfeer op het brugdek."

Naar wens

De eigenaren zelf hadden natuurlijk inspraak in het uiteindelijk eindresultaat. Ze werkten nauw samen met de ontwerpstudio, bezochten de scheepswerf regelmatig en gebruikten de beschikbare virtual reality en 3D-renderings om belangrijke besluiten te nemen. Hollander: "De eigenaren hadden een duidelijke visie van wat ze wilden. De hoeveelheid speciale materialen van verschillende leveranciers is nogal wat! Uiteindelijk hebben we ook meubilair op maat laten maken om er zeker van te zijn dat het perfect aan hun wensen zou voldoen."

Moonshine zal voor de zomer opgeleverd worden en mag daarna onderweg naar het zonnige San Diego in Californië.

Holland's Glorie
  • Moonen Yachts
  • Moonen Yachts