Het is weer zover: Nautique 3 ligt in de winkel op u te wachten

Met een profiel van de Sunreef 80 ECO, een must-see reistip in Kroatië, het droomjacht Y9 Bella én natuurlijk de prachtigste foto's en reportages.

Nautique

Het derde Nautique magazine van 2023 ligt vanaf vandaag 28 juni in de winkel. U kunt het nummer bestellen via tijdschrift.land of kopen in uw lokale boekhandel. Abonnees krijgen het nummer automatisch toegezonden.

Zomer

Dit nummer staat volledig in het teken van de zomer. Hoofdredacteur Tjitske Kingma reist naar de Dalmatische kust in Kroatië; de ultieme watersportbestemming voor deze zomer. Maar ook lokaal is het genieten geblazen: de Maasplassen, een minder bekend pareltje onder de watersporters, worden door Pim van der Marel uitgebreid verkent. Dan is er ook nog het uitgebreide profiel van de nieuwste Sunreef 80 ECO; hét duurzame jacht van 2023 dat tijdens de Multihull of the Year-awards de 'Forever Green' Multihull Award in de wacht sleept.

Profielen

Maar natuurlijk hebben we, naast de Sunreef 80 ECO, ook een aantal andere mooie scheepsprofielen voor u op een rijtje gezet. We kijken naar het Azur 45, een jacht gebouwd door een nieuwe Nederlandse naam: Bekkers Yachts. Ook de Jeanneau Yachts 55 wordt uitgebreid getest door testredacteur Hans Brouwers. In de baai van Cannes mag de 55-voeter laten zien wat ze kan. En wij waren onder de indruk!

Reportages

Alsof dat nog niet genoeg was, hebben we een aantal prachtige reportages verzameld: zo was de Kaos van Oceanco in mei te bewonderen in de haven van Londen en fotograaf Tom van Oossanen was natuurlijk aanwezig om dit indrukwekkende beeld vast te leggen. Voor wie een uitstapje wil maken naar de wereld van coachbuilds: Constanteyn Roelofs sprak ontwerper Niels van Rooij die volledig nieuwe koetswerken ontwerpt op basis van een bestaande auto.

Kortom, weer genoeg reden om vandaag nog de nieuwste Nautique in huis te halen. Want genieten op het dek is toch net iets fijner met 130 pagina's aan vermaak aan boord.