Opvallende opdracht Feadship: jachtbouwer wordt ingeschakeld voor Afrojack's nieuwe studio

De interieurexperts van Nederlandse jachtgrootheid Feadship mochten een hele interessante opdracht uitvoeren: Afrojack had een nieuwe studio nodig en de liefhebber van superjachten wilde dat het interieur hiervan verzorgd wordt door de prijswinnende jachtbouwer.

Afrojack

Wanneer een beroemde en rijke liefhebber van superjachten een nieuwe studio nodig heeft, dan zullen kosten nog moeite bespaard worden om de perfecte creatieve én luxe ruimte te creëren. En dat geldt in dit geval ook voor de Nederlandse DJ Afrojack. De muzikant heeft voor het ontwerp van zijn nieuwe studio een opvallende keuze gemaakt met betrekking tot de partij die het design van deze nieuwe studio op zich mocht nemen. Afrojack liet zijn nieuwe studio namelijk ontwerpen door niemand minder dan jachtbouwer Feadship.

Hoogstaande ontwerpen

Niet de minste namen werkten mee aan het ontwerp van de studio; Winch Design is ingeschakeld, een designer die ook bekend staat om zijn hoogstaande ontwerpen voor superjachten en privéjets. Voor het zogenoemde 'Project Antwerp' werden de interieurontwerpers van Feadship ingevlogen om mee te werken aan het design. Volledig in de stijl van een superjacht. Volgens Nick van de Wall (de echte naam van de DJ) moest de ruimte een 'toevluchtsoord voor artistieke verkenning' worden en met de hulp van namen als Winch Design en De Klerk (in-huis interieurdesigners van Feadship) is dat zeker goed gekomen.

De studio is mogelijk gebouwd in de kasteelvilla van de DJ in Kalmthout. Een klein inkijkje in de studio vindt u hier. Naast de nieuwe studio is er ook een gasthuis ontworpen waar collega's of vrienden kunnen verblijven. Dit verblijf heeft zes slaapkamers.

Nieuws
  • Quote, Robb Report
  • NL Beeld / Heukers Media