Een ontspannen middagje in Frankrijk: Max Verstappen met Kelly Piquet én Martin Garrix op luxe jacht

Ontspanning is als F1 coureur ook belangrijk en er is geen betere manier om volledig tot rust te komen dan op een luxe jacht in het zonnige Saint-Tropez. Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet nemen het ervan in Frankrijk met niemand minder dan Martin Garrix.

max verstappen

Hoewel Verstappen zelf nooit toegekomen is aan het kopen van een jacht, is de Formule 1 altijd nauw verbonden geweest met de wereld van luxe vaartuigen. En ook Verstappen blijkt niet bestand tegen de charmes van een prachtig vaartuig. Voeg daar vriendin Kelly Piquet aan toe en Nederlandse DJ Martin Garrix en je hebt een heerlijk ontspannen middag op het water in het zuiden van Frankrijk.

Een ontspannen middag

Piquet en Verstappen zijn al sinds 2020 samen en hoewel ze elkaar niet vaak zien door de vele reisjes over wereld die Verstappen maakt, pakt de F1 coureur flink uit wanneer de twee wel samen zijn. In aanloop van de Grand Prix van Canada ruilt het stel de paddock in voor een luxe jacht op het water aan de kust van Saint-Tropez voor een gezellige middag samen. Op foto's van de website van The Daily Mail is te zien hoe het koppel geniet van elkaar en het water; er is tijd voor ontspanning, paddleboarden en een bezoek van Verstappens goede vriend Martin Garrix.

Het verblijf op zee is in dit geval van korte duur; dit weekend moet Verstappen weer aan de bak tijdens de Grand Prix van Canada en zal de zwembroek verruild worden voor zijn raceoverall.

Nieuws
  • GP Fans, F1MAX
  • NL Beeld / Proshots