De Riviera 58 SMY is een motorjacht van wereldklasse gemaakt voor avontuur

Riviera komt weer met een nieuw pronkstuk: tijdens de Sanctuary Cove International Boat Show presenteren zij de Riviera 58 SMY. En de Riviera 58 SMY is een jacht gemaakt voor avontuur.

Riviera 58 Sports Motor Yacht

Wij bij Nautique zijn groot fan van Riviera, de bekende Australische motorjachtbouwer. Met de innovatieve SUV Collectie bewijst de werf dat zij precies weten wat de moderne jachteigenaar nodig heeft. maar ook het nieuwste meesterwerk uit de Sport Motor Yachts-reeks van de motorjachtbouwer uit Australië is een schot in de roos. Het model werd onthult op de Sanctuary Cove International Boat Show en deze Riviera 58 Sport Motor Yacht is net zo indrukwekkend als haar voorgangers.

Eindeloos avontuur

Het nieuwe ontwerp van Riviera is gemaakt voor avontuur. Met de all-water sport cockpit, walk-around gangboorden en lounge op het voordek biedt het jacht voldoende mogelijkheden voor ontspanning en oneindige luxe. Ook is er voldoende ruimte voor eventuele gasten: met drie hutten en elk hun eigen badkamer biedt de Riviera 58 SMY grenzeloos comfort op een sportief motorjacht. De master suite heeft een eigen badkamer en inloopkast. Ook is er de mogelijkheid voor een eigen ontbijtbar. Voor de liefhebber natuurlijk.

Rodney Longhurst, eigenaar van Riviera Australia, noemt de nieuwste Riviera SMY een "erg bijzonder jacht". Hij vertelt in een persstatement: "Ons ongelooflijke team creëert luxe motorjachten van wereldklasse. Deze nieuwe 58 SMY is de nieuwste toevoeging aan onze Sports Motor Yacht Collection en is inderdaad een heel bijzonder jacht, dat binnenkort bewonderd zal worden op de grote waterwegen van de wereld. Zien hoe onze Riviera jachten het leven van onze eigenaars en hun families verbeteren is een groot gevoel van inspiratie voor ons allemaal."

Voor de sportieve motorjachtliefhebber op zoek naar net dat beetje extra luxe is de nieuwste Riviera 58 een perfecte keuze. Ze combineert snelheid en prestaties moeiteloos met de weelde die voor een jachteigenaar van uw niveau onmisbaar is.

Motorjachten
  • Riviera Australia
  • Riviera Australia