Van der Valk Shipyard werkt aan twee nieuwe custom projecten van 34+ meter

De Nederlandse scheepswerf Van der Valk Shipyard werkt momenteel aan twee nieuwe custom jachten.

Van der Valk Shipyard

Van der Valk Shipyard in Nederland boekt grote vooruitgang in de superjachtindustrie met haar maatwerkaanpak. Zo heeft de werf onlangs twee nieuwe orders binnengehaald voor projecten van 34 meter en 35 meter. Hoewel beide projecten gebaseerd zijn op het beproefde rompontwerp van de beroemde Lady Lene, wordt alles van de waterlijn naar boven op deze driedeks, volledig aluminium jachten op maat gemaakt om aan de specifieke wensen van de klanten te voldoen.

Custom

Van exterieurstyling tot interieurindeling, van faciliteiten tot motoren, het 34 meter lange Project 111.11 en het 35 meter lange Project Samba zullen unieke creaties zijn die alleen hun maritieme architectuur en een voortreffelijk niveau van vakmanschap delen. Guido de Groot, verantwoordelijk voor het exterieurontwerp van beide jachten, zal samenwerken met de eigenaren van Project Samba aan het interieur, terwijl Carla Guilhem het interieurontwerp voor Project 111.11 zal verzorgen, net als bij de Lady Lene. De opdrachtgevers van Project Samba werden aan Van der Valk voorgesteld door Will Noftsinger van Denison Yachting.

Personalisatie

De aanpasbaarheid stopt niet bij de technische aspecten. Van der Valk's toewijding aan personalisatie strekt zich uit tot elk detail, waardoor de eigenaren hun eigen stempel op het ontwerp kunnen drukken. Van de boog die diagonaal oprijst aan de buitenkant van Project 111.11 tot de nadruk op recreatieruimtes buiten op Project Samba, elk jacht is een weerspiegeling van de stijl en voorkeuren van de eigenaren.

Laten we dieper ingaan op enkele specifieke verzoeken die aantonen dat Van der Valk zich inzet om zijn belofte van volledig maatwerk na te komen:

Project 111.11

  1. Een asymmetrische semi-full-beam lay-out in de sky lounge, die onder het volume van 300 GT blijft om te voldoen aan de normen voor commerciële charterklassen
  2. Speciale aandacht voor opslag- en afvalfaciliteiten om het ontwerp van het explorer yacht te accommoderen
  3. Een grote inloopkast met een stortkoker die rechtstreeks naar het wasstation leidt, wat het gemak vergroot.
  4. Een ruim benedendek met ruime wasmachine/droger capaciteit en een waterdichte schotdeur voor lekstabiliteit

Project Samba

  1. Een groot achterdek met een ontspanningslounge en een formele eettafel om buiten te eten
  2. Een indrukwekkende beachclub op het benedendek, compleet met chillruimte, sauna en voldoende ruimte voor een wasmachine en droger
  3. Een goed geoutilleerde kombuis met veel werkruimte, een kookeiland en luchtafzuigers om culinaire aroma's binnen te houden
  4. Een centrale trap die dient als statement en de bewegingsvrijheid door het hele jacht optimaliseert

Van der Valks focus op persoonlijke aandacht voor detail komt tot uiting in elk aspect van Project 111.11 en Project Samba. De eigenaren zijn actief betrokken geweest bij het ontwerp- en specificatieproces en genoten van de mogelijkheid om iets heel bijzonders te creëren. Voor hen gaat het bouwen van hun perfecte jacht niet alleen om het eindresultaat, maar ook om te genieten van de reis om hun visie tot leven te brengen. Hiermee blijft Van der Valk klanten aantrekken die waarde hechten aan de ervaring van het bouwen van een uniek schip en die weigeren genoegen te nemen met een kant-en-klaar product. Voor degenen die op zoek zijn naar een lifestyle-keuze die excellentie in design, nauwgezet vakmanschap en ongeëvenaarde personalisatie combineert, biedt Van der Valk een opmerkelijke oplossing die de verwachtingen overstijgt.

Nieuws
  • Van der Valk Shipyard