ISA Gran Turismo 70M: sportief jacht met een sexy uiterlijk

ISA Yachts, onderdeel van Palumbo Superyachts schrijft geschiedenis met hun nieuwe Gran Turismo 70M.

ISA Gran Turismo 70M

ISA Yachts, een gerenommeerd merk onder Palumbo Superyachts, presenteert de volgende generatie van de Gran Turismo-lijn, een collectie jachten die aanzienlijk heeft bijgedragen aan het wereldwijde succes van de scheepswerf. Koploper is de ISA Gran Turismo 70M, een 70 meter lang jacht dat een perfecte mix van sportiviteit en sensualiteit uitstraalt. Het jacht is ontworpen door het getalenteerde Team for Design - Enrico Gobbi. Het doel? Geschiedenis schrijven met een geheel nieuwe exterieur- en interieurstijl.

Uiterlijk

De Gran Turismo 70M heeft een gestroomlijnd, coupé-achtig profiel met golvende lijnen die de buiten- en binnenruimte moeiteloos laten samenvloeien. De combinatie van de verfijnde staalgrijze romp en donkere details bij de minimale ramen benadrukt het strakke en vloeiende ontwerp. De antracietkleurige skylounge is strategisch gepositioneerd om het slanke uiterlijk van het jacht te behouden en tegelijkertijd de iconische ISA-boog te benadrukken die alle dekken naadloos met elkaar verbindt.

Indeling

De indeling van het exterieur biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid, zoals te zien is in het voorste gedeelte van de eigenaarshut. Deze ruimte kan zowel privé zijn als open voor gasten, met een overloopzwembad dat via een prachtig verlicht pad is verbonden met de eigenaarshut, wat een verbluffend visueel effect creëert. Bovendien kan een touch-and-go-platform worden geleverd voor gemakkelijke toegang. De eigenaarshut zelf is een prachtige serre, waar grote kamerhoge ramen een ononderbroken uitzicht bieden.

Luxe interieur

Het interieurontwerp van de Gran Turismo 70M volgt dezelfde filosofie van elegantie en verfijning. Een selectie van teak- en wengéhout wordt gebruikt voor de vloer- en plafondbekleding, terwijl een palet van warme kleuren, waaronder duifgrijs, taupe en eigentijds blauw, de toon zet. De toevoeging van prestigieus marmer en gesatineerde messing details tilt de sfeer naar een niveau van exclusiviteit. In de eigenaarshut zorgt een unieke combinatie van gezandstraald teakkleurig notenhout en lichtgekleurd leer voor een werkelijk unieke sfeer.

Entertainment

Het jacht beschikt over een ruime Spa-ruimte die tevens functioneert als een gezellige club, verbonden door grote opengaande platforms aan de zijkanten en achterkant. Het gebruik van dun gesneden en behandelde steen voegt een vleugje 'zen' toe aan de ruimte. Om de ervaring compleet te maken, zorgt een strategisch geplaatste led-tv achter de bar voor filmprojecties of sfeervideo's, zodat entertainment en ontspanning nooit in het gedrang komen.

Ruimte te over

Met een hoofddek met vijf tweepersoonshutten, waaronder een VIP-hut met lounge, en de eigenaarshut voorin op het bovendek, zorgt de ISA GT 70 voor ongeëvenaard comfort voor alle gasten. De eigenaarshut beschikt over twee badkamers, een met ligbad en de andere met een douche, een kaptafel en twee kledingkasten, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke verwennerij.

Kortom, de ISA Gran Turismo 70M is een perfect jacht om veel gasten te vermaken op een in het oog springend jacht. Het zal ons niet verbazen als we de GT 70 veel in de chartermarkt zullen zien!

Superjachten
  • ISA Yachts