De WiLder 60 is met zijn strakke design het supermodel van de zee

Jachtbouwer Wider heeft een tipje van de sluier opgelicht voor de eerste WiLder 60: de 'it-girl' op het water.

wiLder 60

WiLder, de revolutionaire jachtbouwer die bekend staat om zijn grensverleggende jachten maakt zich klaar voor de lancering van zijn nieuwste meesterwerk: de WiLder 60. Een jacht volledig uit aluminium vervaardigd en perfect voor de echte sensatiezoeker. Met het ingenieuze, strakke design, aangepaste interieur en indrukwekkende prestaties, zou de WiLder 60 wel eens de talk of the town - of zee - kunnen worden.

Geen compromis

WiLder bewijst met de WiLder 60 dat de jachteigenaar met een voorkeur voor snelheid niet hoeft in te leveren op het gebied van comfort en vakmanschap. Met een speciaal aangepast interieur biedt de WiLder 60 genoeg mogelijkheden voor luxe en comfort. Het vaartuig beschikt over een strakke eigenaarssuite en twee dubbele gasthutten. Op het dek van het jacht is een lounge te vinden waar men ontspannen kan genieten van de geur van zeewater en de wind in de haren.

Schot in de roos

Hoewel ze de allereerste WiLder ooit gebouwd is, is het ook direct raak: het 18,9-meter lange jacht belichaamt de essentie van een superjacht en doet zeker niet onder voor anderen uit haar klasse. Het interieur van het jacht is gebouwd met een indrukwekkend oog voor detail. Het voordek dient tevens als partydek, en op het achterdek is niet alleen mogelijkheid tot loungen maar biedt ook gelegenheid om lekker al fresco te dineren.

Supermodel met skills

Ook op het gebied van prestaties maakt de WiLder 60 een goede indruk: met twee MAN V8 1300 motoren kunnen kruissnelheden van 35 knopen bereikt worden met een topsnelheid van 40 knopen. Het jacht is verrassend behendig door een de boeg- en hekschroeven waardoor ze moeiteloos door het water beweegt. Aanleggen en ankeren wordt met de WiLder 60 een peulenschil.

Met de komst van de eerste WiLder 60 is de jachtwereld weer een icoon rijker. Een waar supermodel op zee die het hart van menig jachteigenaar moeiteloos zal veroveren.

Motorjachten
  • Wider
  • Wider