Vaderdagactie: 3x Nautique voor €12,50

Het zit er weer aan te komen: de dag waar alle vaders met smart naar uitkijken. 20 juni is het Vaderdag en u maakt uw Vaderdag (of die van vaders om u heen) nog een stukje mooier met dit voordelige abonnement op Nautique.

vaderdag

Is uw vader een fervent jachtliefhebber? Of kunt u zelf niet genoeg krijgen van de prachtige wereld van de watersport? Dan is deze actie u op het lijf geschreven. Speciaal voor Vaderdag mogen we bij Nautique een fikse korting geven op de eerstvolgende drie edities van het blad. Het perfecte cadeau voor u of de vaders (of vaderfiguren) in uw leven.

Driemaal Nautique

Zo midden in het vaarseizoen is Vaderdag de ultieme gelegenheid om uzelf te trakteren op een jacht-gerelateerd cadeautje. En hoewel een eigen luxe jacht misschien nog niet helemaal in uw bereik ligt, is een abonnement op Nautique nu wel heel aanlokkelijk geworden. Wij mogen als redactie een prachtige korting weggeven waarmee u maar liefst drie keer het blad Nautique bij u thuis mag verwelkomen voor de kleine prijs van €12,50. Stelt u zich eens voor: een zonnige middag op het dek met in uw hand de mooiste rapportages, vaarbestemmingen, jachtprofielen en columns. Het recept voor een perfecte Vaderdag.

Wilt u meer weten over de actie? Klik dan hier, of kijk op Tijdschrift.land. Op Tijdschrift.land vind u ook alle vorige edities van Nautique, mocht u benieuwd zijn wat u de afgelopen tijd zoal gemist heeft in de wereld van de scheepvaart.

Verveel u geen moment

Bent u nog op zoek naar extra vermaak of wilt u de gasten aan boord van uw jacht voorzien van het nodige leesvoer? Dan vindt u op Tijdschrift.land ook een uitgebreid aanbod aan abonnementen op andere bladen. Zo kunt u een abonnement nemen op Wieler Revue, Noorderland, Golfers Magazine en nog veel meer. Zo hoeven u en uw gasten zich geen moment te vervelen.

Vaderdag wordt dit jaar in ieder geval voor u een groot succes met deze speciale Nautique-Vaderdagactie.

Yacht Life
  • Redactie Nautique
  • Redactie Nautique