Custom Line Navetta 33: een tijdloos superjacht voor Europese wateren

Ferretti presenteert, in samenwerking met Custom Line, de 27e Navetta 33: een tijdloos jacht, speciaal ontworpen naar de wensen van de Europese eigenaar.

Navetta 33

Op 18 mei werd ze te water gelaten in Ancona: het 27e Custom Line Navetta 33 superjacht is de nieuwste creatie van de Ferretti Group in samenwerking met Custom Line Atelier, die het vaartuig van een prachtig interieur voorzag. Deze nieuwste Navetta 33 is een op maat gemaakt kunstwerk waarbij de persoonlijkheid van de eigenaar, een Europees gezin, compleet geïntegreerd is in het design.

Luxe voor het hele gezin

Het jacht is uitgerust met maar liefst vier dekken. Deze opzet biedt ruim voldoende ruimte voor het gezin maar ook voor eventuele gasten. Met hoge ramen valt er een grote hoeveelheid natuurlijk licht binnen waardoor het jacht nog groter lijkt dan het is. Het interieur is een combinatie van lichte en donkere tinten: een smaakvol geheel. Voor het interieur is gebruik gemaakt van de meest hoogstaande materialen: Silk Georgette marmer, nubuck leer en ALPllignum houtfineer. Een uniek jacht met persoonlijke touch en een waar Ferretti meesterwerk.

Prestaties

Het 33-meter lange jacht heeft een krachtig profiel: met zijn bolle boeg zorgt voor top prestaties als het gaat om zeevaardigheid en stabiliteit. Daarnaast heeft het luxe jacht een laag verbruik: bij een snelheid van 12 knopen is het brandstofverbruik minimaal.

Onderstaande video biedt een kijkje aan boord van de Navetta 33 series.

Met de lancering van dit superjacht laat Ferretti nogmaals zien dat ze toegewijd zijn aan het leveren van superjachten die schoonheid, luxe en prestaties ademen. Een gezinsjacht dat voldoet aan de wensen van de eigenaar, én een belichaming is van charme, elegantie en innovatie.

Motorjachten
  • Custom Line
  • Custom Line