Ruilt Bezos zijn 127-meter lange jacht binnenkort in voor een huwelijksbootje?

Het 127-meter lange jacht Koru is nog maar net in het bezit van miljardair Jeff Bezos, maar het lijkt erop dat zijn vloot binnenkort alweer uitgebreid wordt. Met een huwelijksbootje maar liefst; Bezos vroeg zijn vriendin Lauren Sanchez ten huwelijk aan boord van het luxe zeiljacht en de entertainmentjournaliste zou 'ja' hebben gezegd.

Bezos

Stelt u zich voor: de glinstering van de ondergaande zon op het Franse zeewater, een koele bries door de haren van Lauren Sanchez en Bezos die zich op een knie op het dek van zijn 127-meter lange luxejacht (met een waarde van $500 miljoen) laat zakken. Het klinkt bijna als een scène uit een film en menig huwelijksaanzoek kan hier nog een puntje aan zuigen. Jeff Bezos heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd in de buurt van Cannes, aan boord van zijn Koru. En Sanchez heeft 'ja' gezegd. Dit betekent dat Bezos nu niet alleen eigenaar is van Koru en support vessel WINGMAN, maar dat de miljardair ook binnenkort aan boord van een heel ander vaartuig te vinden is: het huwelijksbootje.

Weelde

Maar een aanzoek aan boord van het hoogste zeiljacht ter wereld, waar de miljardair $500 miljoen voor neer heeft moeten leggen, was niet genoeg voor de Amazon-baas. Dat Bezos veel voor zijn partner over heeft bleek eerder deze week toen het boegbeeld van de Koru voor het eerst gespot werd. Dit leek namelijk bijzonder veel op vriendin Lauren Sanchez. Maar ook wat betreft de ring om zijn verloofde haar vinger zou Bezos geen kosten bespaart hebben. Aan haar hand zou een prachtige hartvormige ring pronken met een diamant van maar liefst twintig karaat.

Zowel Sanchez en Bezos hebben al een gestrand huwelijk op hun naam staan en de verloving zou dan ook een representatie kunnen zijn van het jacht waarop zij zich verloofden: Koru; "een nieuw begin".

Nieuws
  • BrunoPress/PA Images / Brunopress.nl