Het nieuwe CRN M/Y 67 m krijgt vorm

Een kennismaking met CRN M/Y 143-Project Maranello: een volledig op maat gemaakt superjacht.

CRN M/Y

CRN, bekend om zijn expertise en vakmanschap, is bezig met werkzaamheden aan een nieuw megajacht, het CRN M/Y 143-Project Maranello, een prachtig 67 meter lang stalen en aluminium jacht. Dit schip is een voorbeeld van het topsegment van op maat gemaakt ontwerp en constructie, afgestemd op de visie en specificaties van de eigenaar. Met de samenwerking van CRN, Nuvolari Lenard studio en Moran Yacht & Ship belooft dit project een bewijs te zijn van luxe en innovatie.

Visie

De constructie van de CRN M/Y 143 is in volle gang en de strakke, aerodynamische lijnen krijgen vorm. Dit ontwerp, vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail, weerspiegelt het uitgesproken gevoel voor stijl en aspiraties van de eigenaar. Gebaseerd op de expertise van CRN en de creatieve vindingrijkheid van Nuvolari Lenard, staat het megajacht klaar om een opmerkelijke combinatie van uitmuntend ontwerp en ongeëvenaarde bouwkwaliteit te leveren.

Projectmanagement

Moran Yacht & Ship speelt tijdens het hele project een belangrijke rol als vertegenwoordiger van de eigenaar en biedt onschatbare ondersteuning van het begin tot het einde. Hun toegewijde team zorgt voor een soepele coördinatie tussen alle belanghebbenden en houdt toezicht op de technische beoordeling, inspecties en acceptatieprocessen. Met hun begeleiding kan de klant er zeker van zijn dat elk aspect van de build aan zijn verwachtingen zal voldoen.

Vakmanschap

De romp van de CRN M/Y 143 is getransporteerd naar de Ferretti Group Superyacht Yard in Ancona, waar bekwame ambachtslieden minutieus het interieur, de uitrusting en de systemen aan boord maken. Het timmerwerk, de machines en de installatie van apparatuur worden met precisie uitgevoerd, waarbij het schip wordt voorbereid op de laatste fasen van de meubelinstallatie. Aandacht voor detail strekt zich uit tot aan de buitenkant, waarbij de romp zorgvuldig wordt geprimed en geverfd, wat zorgt voor een onberispelijke afwerking.

Onthulling

Met vijf ruime dekken biedt de CRN M/Y 143 uitzonderlijk comfort voor maximaal 14 gasten en 17 bemanningsleden. De lay-out en voorzieningen zijn zorgvuldig ontworpen om een onvergetelijke ervaring op zee te bieden. Elk dek toont luxueuze leefruimtes, waarbij elegantie en functionaliteit naadloos samengaan.