Nieuw luxe cruiseschip Vista zet in op hoogstaande entertainment en gastronomie

Oceania Cruises heeft een nieuw luxeschip, de Vista, toegevoegd aan de vloot met een hoogstaand entertainmentprogramma en verfijnde gastronomie.

cruiseschip

Oceania heeft een geheel nieuw cruiseschip aan zijn vloot toegevoegd, de gloednieuwe Vista. Aan boord van het luxeschip wordt entertainment en gastronomie naar een hoger niveau getild, met een programma als nooit tevoren.

Entertainmentprogramma

Het vernieuwde entertainmentprogramma aan boord van Vista is baanbrekend te noemen. Vanaf mei 2023 worden gasten getrakteerd op drie unieke producties: Headliners, The Anchor Inn en Into the Night. Elke show heeft zijn eigen uitstraling en karakter, met topentertainment van bekende liedjes en hedendaagse dansnummers onder leiding van Britt Stewart, een choreografe van Dancing With the Stars. Een toegewijd team van artiesten, producenten en technici zorgt exclusief voor elk van de shows. En dit is slechts het begin, want Oceania Cruises heeft ambitieuze plannen om later dit jaar nog meer nieuwe shows te presenteren.

Culinair

Vista, de nieuwste toevoeging aan de toch al uitzonderlijke culinaire reputatie van Oceania Cruises, biedt een scala aan innovatieve mixologieprogramma's en nieuwe, unieke culinaire concepten. Onder deze zijn Aquamar Kitchen, die op wellness geïnspireerde gerechten serveert met een vleugje verwennerij; The Bakery at Baristas, met versgebakken gebakjes; en Ember, een nieuw restaurant dat authentieke Amerikaanse gerechten serveert.

Als peetmoeder van Vista, heeft de gevierde Italiaans-Amerikaanse en Emmy Award-winnende chef-kok Giada De Laurentiis twee kenmerkende gerechten ontwikkeld die aan boord van het luxe schip worden geserveerd. Gasten kunnen genieten van deze nieuwe creaties in Toscana, een authentiek Italiaans specialiteitenrestaurant geboren uit rijke familietradities, en in The Grand Dining Room, een verfijnde culinaire bestemming.

Wellness

Tot rust komen de gasten bij Aquamar Spa + Vitality Center. Daar wachten verschillende heerlijke wellnessbehandelingen, zoals verjongende massages en ontspannende gezichtsbehandelingen. Van het ultramoderne fitnesscentrum met verschillende gratis fitnesslessen tot het glanzende Pool Deck. Het luxeschip Vista is de perfecte plek om tot rust te komen na een avontuurlijke dag aan wal.

Travel
  • Into the Sails
  • Oceania Cruises