Zlatan Ibrahimović verkoopt gloednieuw jacht na slechts een jaar

In 2022 werd de 34 meter lange Unknown te water gelaten. Nu, ongeveer een jaar verder, heeft voetballer Zlatan Ibrahimović besloten om zijn gloednieuwe Benetti Oasis te verkopen. De vraag is: gaat de Zweedse prof voor een maatje groter?

Ibrahimovic

Een tijd geleden besloot de Zweedse profvoetballer Zlatan Ibrahimović om zijn Riva 100 Corsaro in te ruilen voor een groter exemplaar: de Benetti Oasis 34 M. Onder de naam Unkown werd de Benetti voor de 41-jarige sportheld gebouwd en in 2022 werd het jacht te water gelaten. Ibrahimović ging er in lengte vijf meter op vooruit maar mogelijk was dit nog niet genoeg voor de Zweed. Inmiddels staat de Unknown te koop en we kunnen niet wachten om te zien wat Zlatan hiervoor in de plaats aan zal schaffen. Vraagprijs? 16,8 miljoen.

Benetti Oasis

Ze is een genot voor het oog; de Benetti Oasis 34M is een toonbeeld van luxe en het is daarom zeker te begrijpen waarom de voetballer zijn Riva 100 Corsaro inruilde voor de Unknown. Beide schepen zijn van Italiaanse makelij en het laatste speeltje van Ibrahimović is vijf meter langer dan zijn voorganger. Daarnaast heeft de Benetti ruimte voor maar liefst tien gasten die kunnen verblijven in de vier slaapkamers aan boord. Dat is één kamer meer dan in de Riva. Ook heeft de Benetti een jacuzzi, iets wat op de Riva nog ontbrak.

Verkoop

En toch zou het zomaar kunnen zijn dat deze luxe niet genoeg is voor de succesvolle prof; de Unknown is inmiddels in de verkoop en het is goed mogelijk dat Ibrahimović nogmaals voor een upgrade gaat. Wij geloven in ieder geval niet dat de Zweed zonder jacht blijft zitten. Want wanneer men van het leven op water heeft mogen genieten, is het zeer moeilijk om daar weer afscheid van te nemen.

Nieuws
  • Quote
  • BrunoPress/PhotoShot/Brunopress.nl