Een nieuw tijdperk: Pershing lanceert volledig aluminium vlaggenschip

Pershing kondigt de start van een nieuw tijdperk aan met de lancering van de nieuwste Pershing 140 Unit. Het jacht is het eerste vlaggenschip van het merk dat volledig uit aluminium is vervaardigd.

Pershing 140 Unit

De Pershing 140 is een luxe vlaggenschip dat blijft stijgen in commercieel succes. Op 29 april werd het jacht te water gelaten en met de lancering van dit aluminium vlaggenschip begint Pershing aan een nieuw hoofdstuk in hun persoonlijke geschiedenis van de bouw van superjachten.

Innovatie

Het is het eerste vlaggenschip van Pershing dat volledig uit aluminium is vervaardigd en maakt deze Pershing 140 Unit een prachtige verschijning op het water. Natuurlijk ontbreekt het dit jacht ook niet aan technische snufjes en luxe; de Pershing 140 Unit heeft twee hoofddekken, een zonnedek, een verhoogde brug, beach club en een lounge met wijnmakerij. Mocht dat nog niet genoeg zijn dan kan de nieuwste Pershing 140 ook nog eens een topsnelheid halen van 38 knopen. Innovatief, luxe én snel; het jacht van onze dromen. Of we het jacht ook veel in Europese wateren zien, wordt afwachten. Pershing gaf eerder al aan dat de GTX 116 vooral voor de Amerikaanse markt werd gebouwd.

Ferretti

Pershing maakt deel uit van de Ferretti Groep en die samenwerking staat garant voor Italiaans vakmanschap, elegantie en luxe. Met deze derde launch van de Pershing 140 Unit bewijst de Ferretti Groep weer dat ze oog hebben voor kwaliteit, geavanceerde technologie en dat ze precies weten wat de jachteigenaar voor zichzelf en zijn gasten wenst; een onvergetelijke ervaring aan boord.

Bovenstaande video biedt een exclusieve kijk aan boord van een eerder gelanceerde Pershing 140. Zo kunnen we toch nog een beetje meegenieten van het leven van luxe aan boord van deze superjacht series.

Nieuws
  • Pershing
  • Pershing