Meesterwerk te water: de doopceremonie van de Custom Line 120 M/Y Someday

De jachtwereld is weer een pareltje rijker: Custom Line heeft de tewaterlating van hun nieuwste superjacht aangekondigd. De Custom Line 120 M/Y Someday is op 20 april gelanceerd en is zeker een lust voor het oog.

Custom Line SOMEDAY

De Custom Line 120 is in het leven geroepen door de afdeling Engineering van de Ferretti Group en de lancering vond plaats bij de Ferretti Group Superyacht Yard in Ancona, Italië. De M/Y Someday is de negende romp in deze lijn van snelvarende jachten en wordt beschreven als een "levensecht portret van de eigenaar en een representatie van diens persoonlijkheid". Het valt zeker niet te ontkennen dat de Custom Line 120 M/Y Someday een prachtige, stijlvolle en smaakvolle verschijning is. In onderstaande video en foto's kan men de doopceremonie van het jacht meemaken.

Ontwerp

Voor het ontwerp van het jacht is Ferretti bijgestaan door Francesco Paszkowski Design. Zowel het interieur als het exterieur zijn door de designer onder handen genomen. Het zogenoemde "Custom Line Atelier" heeft nauw samengewerkt met de eigenaar om de ruimtes binnen in het vaartuig te personaliseren naar aanleiding van de visie van de nieuwe jachteigenaar. Het jacht heeft grote ramen die ervoor zorgen dat er nauwelijks verschil merkbaar is tussen binnen en buiten. Maar wat het jacht echt uniek maakt is het vliegdek. Hier is een hydromassagebad te vinden en ligstoelen die allemaal ingebouwd zijn. Daarnaast heeft de hoofdslaapkamer een badkamer met een zijdouche en een unieke wasbak die het interieur van dit jacht nog persoonlijker maakt.

Meesterwerk

Het jacht heeft een sportief karakter, mede gecreëerd door de slanke en krachtige contouren en de eigentijdse stijl die de ontwerpers succesvol hebben vormgegeven. Daarnaast scoort het jacht ook hoog op het gebied van prestaties en snelheid. Custom Line bewijst met de M/Y Someday nogmaals dat zij een maker van meesterwerken zijn en we zijn dan ook benieuwd naar wat de Italiaanse jachtbouwer in de toekomst nog gaat laten zien.

De doopceremonie en tewaterlating van het jacht is in bovenstaande video te bekijken.

Motorjachten
  • Custom Line
  • Custom Line