Exclusieve foto's: CRN presenteert nieuwe 52 m lange CRN M/Y CIAO

Italiaanse scheepsbouwer CRN presenteert hét perfecte jacht voor elke moderne, stijlvolle eigenaar. De redactie van Nautique heeft exclusieve foto's van dit elegante, geavanceerde superjacht.

CRN M/Y CIAO

CRN, de bekende scheepsbouwer uit Italië, maakt opnieuw indruk met een gloednieuw ontwerp. De CRN M/Y CIAO heeft een modern, majestueus design met ongekende aandacht voor details en een naadloze overgang tussen de binnen en buitenruimten van het jacht. Wij nemen u mee voor een exclusieve kijk aan boord van deze luxe superjacht.

Capaciteit

Met een lengte van maar liefst 52 meter heeft het nieuwe Italiaanse jacht ruimte voor maximaal tien gasten én elf bemanningsleden. Het moderne, stijlvolle ontwerp van het jacht creëert een vloeiende overgang tussen het interieur en het exterieur. De getinte ramen die zowel op het hoofddek als het bovendek geïnstalleerd zijn zorgen voor een prachtig visueel plaatje en een mooi ruimtelijk geheel.

Ontspanning

De CRN M/Y CIAO is het perfecte jacht als het gaat om ontspanning. Niet alleen heeft het jacht twee grote lounges, de M/Y CIAO beschikt daarnaast nog over een ligweide, een zwembad op het zonnedek en een mooie, ruime al fresco eetgelegenheid die zich bevindt op het bovendek. De CRN M/Y CIAO is daarmee het ideale jacht voor het ontvangen van gasten.

Rondleiding

Op het achterdek van de M/Y CIAO bevindt zich een prachtige, open-air lounge. Deze lounge is ingericht met de mooiste designmeubels in kenmerkende kleuren. Vanuit de lounge is zicht op het zwembad, de ideale plek om te genieten van een verfrissende duik en een ontspannen dag in de zon. Wanneer men door de glazen schuifdeuren de hoofdsalon in loopt, zal vooral de openheid van de ruimte opvallen; de continuïteit in overgang van binnen naar buiten wordt ondersteund door de beglazing van vloer tot plafond. De spiegels in de ruimte zorgen voor een prachtig spel van perspectief en licht. De M/Y CIAO zorgt voor een grenzeloos gevoel en een magnifiek uitzicht op de oceaan.

Ruimte

Wanneer men in de lobby van het hoofddek staat, zal vooral de trap opvallen: een designobject van functionele flair. De trap lijkt te zweven waardoor men bij het bestijgen een gevoel van lichtheid ervaart. Op het benedendek bevindt zich de beach club waar ontspanning centraal staat. Alle ruimtes sluiten naadloos aan bij elkaar en bij het exterieur van het superjacht, waardoor de CRN M/Y CIAO zorgt voor een gevoel van harmonie bij ieder die op dit schitterende jacht mag verblijven.