Primeur: een kijkje in de nieuwste Riviera 585 SUV

Riviera, de Australische koploper op het gebied van luxueuze superjachten, komt met een nieuwe toevoeging aan de baanbrekende SUV Collectie die zij in 2012 startten. De Riviera 585 SUV is een toonbeeld van luxe, elegantie en buitengewone prestaties. Wij bieden U een exclusieve kijk binnen deze gloednieuwe jacht.

Riviera 585 SUV

Riviera startte de SUV-collectie in 2012 met de Riviera 445. Sindsdien is de collectie uitgebreid met een totaal van 220 SUV-jachten, met als nieuwste toevoeging: de Riviera 585 SUV. De Australische bouwer van luxueuze motorvaartuigen zal het gloednieuwe jacht presenteren tijdens de Sanctuary Cove International Boat Show in mei dit jaar, maar u krijgt de mogelijkheid om de nieuwste 585 SUV van binnen te bekijken vóór de wereldpremière.

De Riviera 585 SUV

Het luxe jacht is het product van 10 jaar evolutie: sinds de lancering van de 445 heeft Riviera maar liefst 200 nieuwe SUV modellen op de markt gebracht. De 585 combineert de kenmerkende blauwwater romp en sportieve cockpit van de Riviera Sport Motor Yachts met kenmerken van de Sport Yachts collectie; dit betekent dat de leefruimten zich allemaal op één verdieping bevinden. De Riviera 585 heeft maar liefst drie grote kajuiten met badkamers en extra ruimte voor eventuele bemanning of gasten. Daarnaast heeft de 585 een half overdekt buitendek, mogelijkheden voor watersport en een voordek waar men gasten kan ontvangen. Volgens Rodney Longhurst, de eigenaar van Riviera Australië, zal de 585 SUV "Riviera-eigenaren veel vreugde en geluk brengen".

Gadgets

De 585 is niet alleen een voorloper op het gebied van luxe, maar ook op het gebied van gadgets en technologische ontwikkeling. De Riviera 585 SUV heeft een digitaal schakelsysteem waarmee alle systemen aan boord kunnen worden bediend. Daarnaast heeft het jacht de nieuwste navigatie- en communicatiesystemen waardoor de 585 een goede en betrouwbare optie is voor lange tochten. Het voortstuwingssysteem van de 585 heeft twee Volvo Penta D13 motoren die een topsnelheid van meer dan 30 knopen kunnen bereiken. De brandstoftank heeft een capaciteit van 4.500 liter waardoor het vaartuig de perfecte optie is voor langeafstandsritten. Liefhebbers van stijl, comfort en prestaties vinden in de Riviera 585 SUV een indrukwekkend jacht die voorziet in alle behoeften.

Motorjachten
  • Riviera Australia