In beeld: De eerste Tecnomar for Lamborghini 63 geleverd in Dubai

In beeld: de allereerste Tecnomar for Lamborghini 63 in Dubai.

lamborghini

De Italian Sea Group heeft haar internationale commerciële ontwikkelingsplan bevestigd met de levering van de eerste Tecnomar for Lamborghini 63 aan Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. De exploitant van luxe jachten werkt samen met Automobili Lamborghini om dit hoogwaardige en innovatieve jacht te ontwerpen en te produceren. Na bezoekers van de Dubai Boat Show al te hebben geënthousiasmeerd in maart, is de Tecnomar voor Lamborghini 63 eindelijk aangekomen in de wateren van Dubai.

Export naar de VAE

Dit futuristische icoon heeft een onmiskenbaar supersport-silhouet en een geringe diepgang, waardoor het in ondiep water kan aanmeren. Haar 63 knopen maken het tot een goed presterend jacht dat het hart van de eerste eigenaar zeker heeft veroverd. Het succes van het project heeft de groeiwaarden van de export van plezier- en sportboten van Italië naar de Verenigde Arabische Emiraten bevestigd.

"We zijn erg trots op het succes dat Tecnomar for Lamborghini 63 heeft geboekt in de Arabische Emiraten, een gebied dat interessante groeimogelijkheden biedt voor alle merken van de Group in lijn met onze internationale ontwikkelingsstrategie", aldus Giovanni Costantino, oprichter en CEO van The Italian Sea Group.

Tecnomar

Het merk Tecnomar van de Italian Sea Group produceert jachten van staal en aluminium tot 50 meter lang. Het merk is opgericht in 1987 en overgenomen door The Italian Sea Group in 2009. Tecnomar heeft door de jaren heen 289 jachten gelanceerd, mede dankzij de Tecnomar Evo-lijn, die veel succes heeft geboekt op de Aziatische markt. Tecnomar staat altijd synoniem voor dynamiek en avant-garde lijnen en design, gecombineerd met krachtige en betrouwbare mechanica. Elk Tecnomar-model vertegenwoordigt een ontwerpuitdaging die de elegantie van de beste Italiaanse jachttraditie en het gebruik van innovatieve technologieën en materialen in evenwicht houdt, met bijzondere aandacht voor ecologische duurzaamheid.

Italian Sea Group

In lijn met zijn strategische positionering werkt The Italian Sea Group samen met belangrijke Italiaanse luxemerken zoals Giorgio Armani – om jachten te ontwikkelen die zijn gedesigned door de beroemde ontwerper – en Automobili Lamborghini. De Italian Sea Group is de eerste Italiaanse producent van superjachten van meer dan 50 meter, volgens het Global Order Book 2022, de wereldwijde ranglijst van Boat International. Inmiddels is er een lange wachtlijst voor de limited edition Tecnomar for Lamborghini 63, wat maar weer bewijst hoe populair dit soort unieke vaartuigen zijn.

Nieuws
  • Italian Sea Group