Linssen Yachts viert feest met exclusieve 75-edition Grand Sturdy en SL-jachten

In 2024 viert Linssen groot feest. Voor hun 75 jarige jubileum kondigen ze alvast speciale edities van hun klassieke jachten aan.

linssen

In 2024 bestaat Linssen Yachts 75 jaar. Om dit jubileum te vieren begint de jachtwerf nu al door speciale '75 Edition'-pakketten aan te bieden op hun Grand Sturdy en Linsen SL 35, 40 en 50.

75 Edition

Uiteraard zijn er een paar dingen anders aan de '75 Edition' jachten in opzichte van de 'gewone' versies. Ten eerste wordt de Grand Sturdy-serie in Velvet Green uitgevoerd, een chique donkergroene kleur, terwijl de Linssen SL-serie de krachtige Mahogany Red kleur krijgt. De '75 Edition'-jachten worden standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra's, waaronder het ‘Meren’-navigatiepakket, een elektrische ankerlier, teak tafel op het achterdek (AC) of kuip (Sedan), origineel Linssen teakdek op achterdek en tredes op de spiegel (AC), een elektrische hekschroef en draadloze afstandsbediening voor boeg- en hekschroef en Smart Controller voor de autopiloot en nog meer. De 75 Edition-jachten zullen worden voorzien van unieke genummerde 75 Edition-emblemen.

"We kijken er naar uit om volgend jaar ons 75-jarig jubileum te gaan vieren en we zijn blij dat we deze mijlpaal kunnen bereiken", zegt Yvonne Linssen, commercieel directeur van Linssen Yachts. "We hebben hard gewerkt om ons bedrijf de afgelopen jaren te laten groeien en we zijn trots op wat we hebben bereikt. We laten nu pas een tipje van de sluier zien, maar uiteraard zal ons jubileum volgend jaar groots worden uitgerold met nieuwe brochures, speciale evenementen, lezingen, trainingen voor onze klanten en nog veel meer. Tijdens de Linssen Yachts Boat Show dit jaar (18-21 november) beginnen de feestelijkheden en in 2024 – het jubileumjaar – houden we groot feest."

Nieuws
  • Linssen Yachts