World Superyacht Awards-nominatie: Van der Valk Shipyard Blue Jeans

Ontdek waarom Van der Valks nieuwste superjachtcreatie, Blue Jeans, is genomineerd voor de prestigieuze World Superyacht Awards in de categorie 'Semi-displacement or planing motoryacht 30 to 34.99m'.

World Superyacht Awards

Van der Valk Shipyard staat bekend om het creëren van enkele van de mooiste en meest innovatieve superjachten ter wereld, en hun nieuwste creatie, Blue Jeans, is daarop geen uitzondering. Dit 34 meter lange motorjacht is ontworpen en gebouwd om aan de hoge eisen van de eigenaren te voldoen en wordt nu door de bredere jachtgemeenschap erkend als een van de beste in zijn klasse. Blue Jeans is genomineerd voor de World Superyacht Awards in de categorie 'Semi-displacement or planing motoryacht 30 to 34.99m', samen met enkele van de bekendste namen in de branche.

World Superyacht Awards

De World Superyacht Awards eren al 18 jaar het beste op het gebied van jachtontwerp en vakmanschap, en het evenement van dit jaar belooft net zo spannend te worden als altijd. Blue Jeans is een van de slechts vijf jachten die de laatste nominatieronde hebben gehaald, wat een bewijs is van de vaardigheid en expertise van iedereen die betrokken was bij de totstandkoming ervan. De winnaars worden half mei bekendgemaakt tijdens een ceremonie in Istanboel, en Blue Jeans zal in goed gezelschap zijn met andere uitzonderlijke jachten.

Van der Valk Shipyard

Het succes van Blue Jeans weerspiegelt de toewijding van Van der Valk aan kwaliteit en innovatie. Dit superjacht is het meest complexe gebouwd tot nu toe voor de scheepswerf en is ontworpen in samenwerking met Guido de Groot en scheepsarchitect Diana Yacht Design. Het eindresultaat is een verbluffend vaartuig dat strakke, moderne lijnen combineert met luxe voorzieningen en toptechnologie.

Deze nominatie voor de World Superyacht Awards is slechts de laatste in een reeks successen voor Van der Valk. Vorig jaar won hun Lady Lene-jacht een speciale eervolle vermelding bij dezelfde prijzen, en dit jaar won het de prijs voor het beste interieur bij de BOAT Design & Innovation Awards 2023. Deze onderscheidingen zijn een bewijs van de toewijding van de scheepswerf aan uitmuntendheid en hun vermogen om enkele van de mooiste en meest innovatieve jachten ter wereld te creëren.

Blue Jeans

Kortom, de nominatie van Blue Jeans voor de World Superyacht Awards is een welverdiende erkenning van de vaardigheid, expertise en toewijding van iedereen die betrokken was bij de totstandkoming ervan. Het feit dat het concurreert met enkele van de beste jachten ter wereld getuigt van de kwaliteit en innovatie waar Van der Valk bekend om staat. We kijken uit naar de resultaten van de World Superyacht Awards in mei en wensen Blue Jeans en het Van der Valk-team veel succes.

Nieuws
  • Van der Valk Shipyard