Eerste foto's van 55 m Admiral S-Force Silver Star met Armani-interieur

Het interieur van het imposante 55 meter lange Admiral-jacht is ontworpen door Giorgio Armani.

Admiral

De Italian Sea Group, een wereldwijde bouwer van luxe jachten, heeft een nieuw Admiral 55-meter superjacht, de S-Force Silver Star, gelanceerd. Het interieur van het jacht is volledig ontworpen door Giorgio Armani en zijn team. De verkoop van het jacht werd in 2021 afgerond via makelaar Jean-Claude Carme van TWW Yachts die de eigenaar vertegenwoordigde. Het project interpreteert en versmelt het DNA van de twee merken om een uniek superjacht te creëren waarvan het interieur het resultaat is van de ontmoeting tussen de excellentie van de nautische wereld en die van mode en design.

Innovatief

Het jacht, gemaakt van staal en aluminium, onderscheidt zich door haar vloeiende en bochtige exterieurdesign, met lijnen die dynamisch tussen vlakken vloeien, wat de elegante en sportieve geest versterkt en tegelijkertijd de hoge kwaliteitsnormen van Admiral-jachten bevestigt. Een van de meest innovatieve details is het strandclubgedeelte, uniek, met hoge, volledig glazen zijwanden ter bescherming tegen winderige dagen en een enorm zonneplatform.

Drie dekken

De S-Force Silver Star bestaat uit drie dekken met een royaal open zonnedek en zes hutten, waaronder een mastercabin, een VIP-hut en vier gastenhutten. De buiten- en binnenruimtes van het bovendek zijn verbonden door een volledig glazen schuifdeur die zorgt voor continuïteit tussen de ruimtes. Het "touch and go"-gedeelte kijkt subtiel uit over het silhouet van de romp, terwijl op het zonnedek een op maat gemaakte jacuzzi-whirlpool zorgt voor maximale ontspanning voor de gasten.

Interieur

Bijzonder aan dit jacht is dat het interieur is ontworpen door Giorgio Armani. Het interieur van de S-Force Silver Star staat in het teken van verfijnde luxe, met neutrale tinten voor een rustige omgeving. Alles is elegant, maar niet overdreven protserig. Alles is tot in de details verfijnd om het klassieke maar moderne jacht te laten stralen. Er zijn dure en mooie materialen gebruikt, zoals hoogwaardige stoffen en marmer met een vakkundige mix van kleuren zoals ivoor en lichtblauw.

De Admiral

The Italian Sea Group focust op duurzaamheid. Daarom heeft de S-Force Silver Star een Green Plus-certificering. Admiral, een van de bekendste merken van The Italian Sea Group, staat bekend en wordt gewaardeerd om zijn elegantie, klassieke stijl en prestige. Het merk werd opgericht in 1966 en overgenomen door The Italian Sea Group in 2011 en heeft in haar geschiedenis 148 jachten te water gelaten. De Italian Sea Group is een wereldwijde exploitant van luxe jachten, genoteerd aan Euronext Milaan ("EXM") en actief in de bouw en refit van motorjachten en zeiljachten tot 140 meter. Speciaal voor de S-Force Silver Star heeft de jachtbouwer samengewerkt met Giorgio Armani, om Italiaans design samen te laten smelten. Naast Armani werkt The Italian Sea Group ook samen met Automobili Lamborghini voor het ontwerp en de creatie van de Tecnomar for Lamborghini 63, een gelimiteerde oplage van motorjachten.

Superjachten
  • The Italian Sea Group